Verkoop van uw woning

Bent u van plan uw woning te gaan verkopen? Wij zijn u graag van dienst! Ons 1e doel is u als klant tevreden te stellen. Dat kan bijvoorbeeld doordat wij uw woning goed verkopen. Maar ook door netjes op tijd te zijn bij een bezichtiging, afspraken na te komen, bereikbaar te zijn en vakkennis constant op peil te houden.
Ons lidmaatschap bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) betekent voor u bijvoorbeeld:

 • Gecertificeerde makelaars
  Alle makelaars bij ons zijn gekwalificeerd. U treft of een RMT-makelaar of een KRMT-makelaar. Er is een verplichte jaarlijkse educatie zodat wij op de hoogte blijven van alle belangrijke ontwikkelingen in de woningmarkt.
   
 • Alle woningen worden gemeten volgens de NEN-norm.
  Deze gestandaardiseerde norm moet veplicht door alle NVM-makelaars gehanteerd worden, zodat u alle woningen die via NVM-makelaars te koop staan goed vergeleken kunnen worden.
   
 • Vindbaar & Funda
  Door ons NVM lidmaatschap profiteert u van de beste positie op Funda.nl. Bovendien wordt uw woning ook goed vindbaar en mooi gepresenteerd op onze eigen website.

Direct doen:

Gratis waardebepaling   Doe de verkooptest

 

 

verkoop woning

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Waarschijnlijk kunnen wij u meer bieden dan u verwacht van een makelaarskantoor. Uiteraard werken wij met een plan van aanpak en zijn zaken zoals verkoopstyling, 3D-impressies, bezichtigingen op zaterdag en buiten kantoortijd vanzelfsprekend.

Het gaat er echter ook om dat u snel van de nieuwste marketingacties op de hoogte bent. Wij zijn hiervoor aangesloten bij een kleinschalig netwerk van actieve NVM-makelaars: Vevere. Als u uw woning verkoopt via Deerenberg & Van Leeuwen weet u dat u niets mist. Wij zijn dé specialist in regio Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop.

 

Neem via het onderstaande formulier contact op voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ook de verkooptest doen en inzage krijgen in de verkoopbaarheid van uw woning.

 

Weten hoe wij uw woning het beste kunnen verkopen?

Uiteraad zijn er nog veel meer zaken die bij de verkoop van uw woning belangrijk voor u zijn. Wij informeren u hier graag over.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?