Bouwnummer 67, Nieuwveen

Bouwnummer 67, Nieuwveen foto-0 blur Bouwnummer 67, Nieuwveen foto-0
Bouwnummer 67, Nieuwveen foto-1 blur Bouwnummer 67, Nieuwveen foto-1
Bouwnummer 67, Nieuwveen foto-2 blur Bouwnummer 67, Nieuwveen foto-2
Verkocht
Bekijk 3 foto's
Bekijk 3 foto's
Bekijk 3 foto's

Heeft u interesse?

Neem contact met ons op. We geven graag meer informatie of plannen een bezichting.

Prijs

€ 392.000 v.o.n.

Perceeloppervlakte

n.v.t

Woonoppervlakte

n.v.t

Kamers

1

Omschrijving

De Verwondering in Nieuwveen (gemeente Nieuwkoop)
Wonen in een park, naast de golfbaan!

Kavel 67: gemiddelde breedte x diepte (m) = 22 x 44, oppervlakte circa 987 m2 en 648 m2 water.

Het woningbouwproject De Verwondering ligt in Nieuwveen en grenst aan een 18-holes golfbaan. Deze golfbaan is uitgeroepen tot de mooiste golfbaan van Zuid-Holland. Nieuwveen maakt deel uit van gemeente Nieuwkoop en ligt midden in het Groene Hart. De gemeente Nieuwkoop is bekend om haar prachtige natuur, waaronder de Nieuwkoopse Plassen.

De Verwondering is een woon- en recreatiegebied met een idyllische en landelijke uitstraling. Ook is er een toegankelijk en ruim opgezet wandel- en speelpark. En via een trekvlot kunt u een rondje om de golfbaan heen wandelen.

De Verwondering bestaat uit drie eilanden: het Parkeiland, het Noordereiland en het Zuidereiland. De eilanden worden in deze volgorde ontwikkeld. Tussen de eilanden liggen sloten van minimaal 10 meter breed. In totaal komen er maximaal 166 woningen, waarvan een groot deel vrijstaand en twee-onder-een-kap.

Dit eiland is het kleinste wooneiland binnen de Verwondering. Kavels met verschillende breedtes bieden de mogelijkheid om een vrijstaande, gasloze woning te bouwen. De brede lanen op het eiland dragen bij aan een ruim opgezette wijk met allure. De verkoop van dit eiland is inmiddels gestart. Het biedt ruimte aan 34 vrijstaande woningen, waarvan 5 woningen die door een projectontwikkelaar worden ontwikkeld.

Het Parkeiland
Het eiland bestaat uit 29 vrije kavels die aan de westkant liggen, een gedeelte voor CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) en een deel waar een ontwikkelaar rijwoningen en twee-onder-een kapwoningen heeft gebouwd. Dit eiland is op één kavel na helemaal verkocht. De bouw van de laatste woningen vindt nu plaats.

Het Zuidereiland
Dit eiland biedt naast woningen ook plaats voor maatschappelijke voorzieningen, zoals een gezondheidscentrum of een basisschool. Het Zuidereiland krijgt een waterrijke opzet en diversiteit aan kavels en enkele tweekappers. De verkoop van dit eiland is ook reeds van start gegaan.

De gemeente Nieuwkoop is een welstandsvrije gemeente. Het bestemmingsplan laat veel toe om een bijzondere woning te creëren op één van de kavels.

Voor meer informatie kunt u bellen naar ons kantoor in Nieuwkoop.

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Bouwnummer 67
Postcode
2441
Plaats
Nieuwveen

Bouw

Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Indeling

Aantal kamers
1
Aantal verdiepingen
1
smiley

Woning niet meer beschikbaar

Het is helaas niet meer mogelijk om op deze woning te reageren. Op zoek naar een vergelijkbare woning? Neem dan contact met ons op!

telefoon

Liever telefonisch contact?

U kunt ons van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 bereiken op

0172 47 26 51

Deerenberg & Van Leeuwen Makelaardij