Zuidhoek, vrije kavels, Nieuwkoop

 • Omschrijving

  Zuidhoek in Nieuwkoop
  Wonen aan het water, midden in de natuur!

  Droomt u van een eigen ontworpen woning aan de Nieuwkoopse Plassen? Dat is nu mogelijk! In Nieuwkoop zijn diverse kavels aan het water te koop in project Zuidhoek. Prijzen vanaf € 255.000,- v.o.n. (afmetingen vanaf 375 m2 – 950 m2).

  Zuidhoek
  Aan de rand van het beschermde natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen wordt momenteel het prachtige woningbouwproject Zuidhoek ontwikkeld. Direct aan het water en verspreid over een aantal eilanden worden vrije kavels en woningen gerealiseerd. Alle kavels beschikken over een eigen steiger. U kunt dus zo vanaf uw woning de plassen op. De verkoop van de kavels is inmiddels in volle gang.

  Fase 1 - Eiland de Vrijheid VERKOCHT
  Op dit eiland liggen 16 vrije kavels van verschillende afmetingen en bouwmogelijkheden. Alle qua zon gunstig gelegen kavels zijn voorzien van een eigen steiger en hebben directe toegang tot de Nieuwkoopse Plassen.

  Fase 2 VERKOCHT
  Dit exclusieve eiland is het diepst in de Nieuwkoopse plassen gesitueerd. Het gaat hier om 8 riante vrije kavels met verschillende bouwmogelijkheden en gunstig gelegen tuinen qua bezonning.

  Fase 3 VERKOCHT
  Dit eiland ligt evenwijdig aan het welbekende Meijepad. De kavels voor een vrijstaande woning zijn (onder voorbehoud) allemaal verkocht. Er is op dit eiland nog 1 combikavel beschikbaar voor een tweekapper.

  Fase 4
  Dit eiland ligt in het verlengde van fase 3 met veel zicht op de Nieuwkoopse plassen. Dit eiland omvat 19 kavels voor een vrijstaande woning. De kavels hebben verschillende afmetingen en bouwmogelijkheden.

  Voorzieningen
  Vanaf de Zuidhoek bent u binnen vijf minuten rijden of varen in het authentieke centrum van Nieuwkoop. Hier bevinden zich voorzieningen zoals winkels, scholen, restaurants, diverse sportclubs en een zwembad. Alphen aan den Rijn is de dichtstbijzijnde stad op circa 10 km afstand. Direct naast woningbouwlocatie de Zuidhoek ligt het recreatiegebied Meijepark. In dit park kan naar hartenlust worden gerecreëerd.

  Voor meer informatie kunt u bellen met ons kantoor in Nieuwkoop (0172-521010)

 • Woningtypen

  Zuidhoek fase 4

  € 295.000 tot € 559.000
  1m²
  8 van 23 Woningen beschikbaar

  Zuidhoek, fase 1

  € 310.000
  1m²
  1 van 1 Woningen beschikbaar

 • Locatie

  [ { "address": " ", "zipCode": "2421 AK", "city": "Nieuwkoop", "lat": 52.1352281, "lng": 4.7659297, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
 • Kenmerken

  Overdracht

  Prijs
  € 252.000 tot € 615.000 v.o.n.
  Status
  Beschikbaar

  Bouw

  Aantal woningen
  24
  Vrije woningen
  9

  Oppervlakten en inhoud

  Woonoppervlakte
  1m²
  Perceeloppervlakte
  365m² tot 950m²
  Inhoud
  1m³
 • Reageer

  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

  Hoe veel is ?