GRATIS WAARDEBEPALING AANVRAGEN

Wat is mijn woning waard?

Benieuwd naar de waarde van uw woning bij verkoop in de huidige woningmarkt? Als u uw woning binnenkort of op termijn wilt verkopen, is inzicht in de waarde en advies over eventuele verbeteringen natuurlijk van onschatbare waarde. Bij Deerenberg & Van Leeuwen Makelaars kunt u nu een afspraak maken voor een gratis waardebepaling.

Uiteraard denken wij ook graag met u mee als het gaat om verbouwings- en verbeteringswerkzaamheden aan de woning. Wat geeft uw woning meerwaarde en welke kleine verbeteringen kunnen de waarde verhogen. Ook bieden wij u de mogelijkheid gebruik te maken van onze verkoopstyling services.

Verkoopstyling is in de voorbereiding van de verkoop belangrijk, maar ook gedurende een verkooptraject kan het handig zijn met ons te overleggen over de mogelijkheden. Patricia is op ons kantoor de gediplomeerde verkoopstyliste die u van allerlei adviezen kan voorzien.

Direct een gratis waardebepaling en/of styling aanvragen?

Vul onderstaand formulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen voor meer informatie of voor het inplannen van een afspraak.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Contactgegevens

Ik wil een waardebepaling aanvragen voor adres:

Heeft u nog opmerkingen of vragen?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Deerenberg & Van Leeuwen Makelaardij