Vevere

Het Vevere-label

Ons kantoor is aangesloten bij Vevere, een samenwerkingsverband waardoor ons netwerk wordt vergroot. Daarnaast zorgen we dat onderling de nieuwste marketingmethoden uitgewisseld worden.

Wij hebben door onze kantoren in Alphen en Nieuwkoop EN ons Vevere-netwerk een groot zoekersbestand. Doordat dit zoekersbestand ook bestaat uit mensen van buiten onze eigen regio, maakt dat de kans op een goede verkoop groter. Meestal adviseren wij om ook Funda en diverse Social Media-platforms mee te nemen bij de start verkoop, hoewel een stille verkoop in ons eigen netwerk ook mogelijk is. Een groot netwerk met kwalitatief goede zoekers is belangrijk als u uw woning te koop zet.

Alle Vevere-makelaars zijn vanzelfsprekend aangesloten bij de NVM.

Ons Vevere-netwerk

Op marketinggebied komen via ons Vevere-netwerk de nieuwste mogelijkheden voorbij. Er is tegenwoordig veel mogelijk. Het is aan u wat u wilt en aan ons om u daarin te adviseren. Qua video varieert dit bijvoorbeeld van een drone-video tot zelfs een korte speelfilm. Op social media zien we dat onze berichten en ‘stories’ op Facebook en Instagram veel bereik hebben. Met goede promotiecampagnes in de juiste doelgroepen kan uw woning via deze kanalen op een efficiënte manier worden gepromoot. Dit kan op allerlei manieren, ook via digitale advertentiemogelijkheden van de traditionele media.

Voor de wat exclusievere woningen met een kopersdoelgroep die zich ook wat meer buiten de regio bevindt, is ons Vevere-netwerk dus zeer geschikt. We leggen u daar graag in een persoonlijk gesprek meer over uit.

Direct iemand spreken?

Sylvia van Haastrecht

Sylvia van Haastrecht

0172-472651
svhaastrecht@makelaar-deerenberg.nl
Patricia Abrahams

Patricia Abrahams

0172-472651
pabrahams@makelaar-deerenberg.nl
Monique van Leeuwen

Monique van Leeuwen

0172-472651
mvleeuwen@makelaar-deerenberg.nl

Interesse of toch een vraag?

Stuur ons een bericht en wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Deerenberg & Van Leeuwen Makelaardij