verkopen via deerenberg

Opties voor verkoop

Als u uw woning wilt verkopen via ons kantoor heeft u waarschijnlijk enkele vragen die u met ons wilt doornemen. Omdat iedere verkoop weer anders is, nemen we in een afspraak graag de verschillende opties met u door. Zo kunnen we bij verkoop alleen de koopakte opmaken, maar ook het hele verkooptraject verzorgen van opname, fotografie, digitale plattegronden tot aan de overdracht van de sleutel bij de notaris.

Aandachtspunten

Het voert te ver om op deze webpagina het hele verkoopproces uit te leggen. Normaal zijn we al snel een uur met u in gesprek om alles door te nemen. Het is belangrijk om te weten met wie u te maken heeft en hoe wij tegen de verkoop van uw woning aankijken. Alvast enkele aandachtspunten:

  • Uw woning wordt bij ons verkocht door een makelaar die opgeleid is en bij wie de kennis jaarlijks op peil gehouden wordt.
  • We hebben een kantoor in Alphen a/d Rijn en Nieuwkoop waarbij we profiteren van een groter netwerk in de regio EN elkaar kunnen ondersteunen bij drukte, ziekte of vakantie.
  • Met ‘ons kantoor is open’ wordt bedoeld dat u geen callcenter of voicemail krijgt als u ons belt. Ook op zaterdag niet.
  • Bezichtigingen op zaterdag zijn bij ons geen uitzondering, maar standaard mogelijk.
  • Wij nemen voor bezichtigingen de tijd en plannen afspraken niet zo krap dat een kijker zich opgejaagd voelt.
  • Wij werken met een digitaal dossier. Uiteraard kunnen we u ook van papieren vragenlijsten voorzien als dat uw voorkeur heeft.
  • Er zijn nog veel andere voorbeelden die we met u kunnen doornemen. In de afspraak proberen we zo concreet mogelijk op uw vragen te antwoorden en krijgt u uiteraard een vrijblijvend advies over de verkoop van woning. Daar hoort ook bij dat we de tactiek met u kunnen doornemen ten aanzien van de vraagprijs.

Direct iemand spreken?

Patricia Abrahams

Patricia Abrahams

0172-472651
pabrahams@makelaar-deerenberg.nl
Monique van Leeuwen

Monique van Leeuwen

0172-472651
mvleeuwen@makelaar-deerenberg.nl
Sylvia van Haastrecht

Sylvia van Haastrecht

0172-472651
svhaastrecht@makelaar-deerenberg.nl

Interesse of toch een vraag?

Stuur ons een bericht en wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Deerenberg & Van Leeuwen Makelaardij