De makelaar in Nieuwkoop

Deerenberg & van Leeuwen Makelaardij staat voor kennis en kwaliteit. Met twee makelaarskantoren in Nieuwkoop en Alphen aan den Rijn bieden wij zowel regionale als lokale marktkennis.

Wij bieden u meer dan u van een makelaar mag verwachten. Kijk bijvoorbeeld in onze webshop waar u op een moment dat het u uitkomt onze marketingacties kunt zien en bestellen. Kiest u voor Deerenberg & van Leeuwen, dan kiest u voor deskundigheid, lokale marktkennis en persoonlijke begeleiding. Geen onnodige risico’s, wel maximaal onderhandelingsresultaat!

 

Wij zijn u van dienst met: 

Makelaar Nieuwkoop

 

Ons kantoor in Nieuwkoop

Nieuwbouw in Nieuwkoop en omgeving

Twee nieuwbouwwoning projecten in Nieuwkoop en omgeving hebben wij momenteel voor u in portefeuille. Het betreft nieuwbouwproject Zuidhoek in Nieuwkoop en project Vivero in Ter Aar. De komende jaren wordt dit project in fases uitgevoerd. Meer en actuele informatie leest u op de nieuwbouw projectenpagina.

Heeft u interesse in een nieuwbouwwoning? Vraag naar het Deerenberg & van Leeuwen Nieuwbouwpakket. Hierin zit o.a. gratis aankoopadvies, hypotheekadvies gesprek en interieuradvies.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Stel hieronder uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?