Havensuites, Alphen Aan Den Rijn

Havensuites

€ 362.500 tot € 950.000 v.o.n.

Bekijk woningen Bekijk foto's

Aantal woningen

43

Woonoppervlakte

78m² tot 183m²

Kamers

3 tot 4

Perceeloppervlakte

1m²

Omschrijving

De verkoop van de appartementen en atelierwoningen is gestart. De inschrijving is inmiddels gesloten. Indien u interesse heeft, kunt u zich bij ons kantoor aanmelden. Geef daarbij svp uw voorkeur aan qua type woning en prijsklasse. Dan plaatsen wij u op de reservelijst. Uitgebreide informatie is ook te vinden op www.baroniehaven.nl

Baronie Haven Het is heerlijk wonen in Baronie Haven. Gelegen direct aan de Rijnhaven en dus in directe verbinding met de Oude Rijn. Uitzicht op het water en de boten, horeca, winkels en gezelligheid van De Baronie om de hoek. Waar enkele jaren geleden op deze locatie nog veel bedrijvigheid was, wordt het gebied Baronie Haven nu stap voor stap getransformeerd van een bedrijventerrein tot een bruisend stads woon-werk- en winkelgebied met een moderne recreatiehaven. Het Project Wonen in Baronie Haven, dat is resideren met comfort en luxe. Op deze unieke plek worden drie projecten ontwikkeld, allen met een eigen identiteit en fantastische uitstraling. Met de Rijnhaven letterlijk voor de deur en de mogelijkheid van een ligplaats in de haven, maakt wonen op deze plek dé ideale thuiskomhaven. Bij mooi weer vaart u op een dag met uw vrienden op en neer naar het Braassemermeer en de Kagerplassen of gaat u op vakantie met de boot vanuit uw appartement. Dat is toch echt genieten! De Appartementen Havensuites is een 10 verdiepingen tellend gebouw met 41 luxe appartementen en twee schitterende penthouses gelegen direct aan de Rijnhaven. Alle appartementen en penthouses beschikken over een fijne buitenruimte met ideale zonligging. De groottes van de appartementen lopen uiteen van 78 m² tot 179 m². Prettig is dat u thuiskomt met de auto, parkeert in de afgesloten garage en vanuit de garage met de lift naar uw eigen appartement gaat. Wonen in De Havensuites is comfort en duurzaamheid bij elkaar. Zo zijn de appartementen volledig voorzien van vloerverwarming, isolatie op een hoog niveau én nu er zonder gas gebouwd wordt krijgen de appartementen ook een warmte-koude installatie. Prettig voor in de zomer, want u krijgt dan ook een paar graden koeling in uw appartement. Wonen op een fantastisch mooie plek in Alphen aan den Rijn, dat doe je in: De Havensuites.

Foto's

, Alphen Aan Den Rijn foto-0 , Alphen Aan Den Rijn foto-0 blur
, Alphen Aan Den Rijn foto-1 , Alphen Aan Den Rijn foto-1 blur
, Alphen Aan Den Rijn foto-2 , Alphen Aan Den Rijn foto-2 blur
, Alphen Aan Den Rijn foto-3 , Alphen Aan Den Rijn foto-3 blur
, Alphen Aan Den Rijn foto-4 , Alphen Aan Den Rijn foto-4 blur
, Alphen Aan Den Rijn foto-5 , Alphen Aan Den Rijn foto-5 blur
, Alphen Aan Den Rijn foto-6 , Alphen Aan Den Rijn foto-6 blur
, Alphen Aan Den Rijn foto-7 , Alphen Aan Den Rijn foto-7 blur
, Alphen Aan Den Rijn foto-8 , Alphen Aan Den Rijn foto-8 blur
, Alphen Aan Den Rijn foto-9 , Alphen Aan Den Rijn foto-9 blur

Woningtypen

Jacht (182/183 m³)

182m² tot 183m²
€ 925.000 tot € 950.000
Toon 2 woningen
Verberg 2 woningen

Havensuites, Alphen Aan Den Rijn

Wil je meer informatie over dit of een van onze andere nieuwbouwprojecten?

Ons team is je graag van dienst! Vul onderstaand contactformulier in zodat wij zo spoedig mogelijk contact op kunnen nemen.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms