Meerdere kavels beschikbaar in Korteraar, Ter Aar

Meerdere kavels beschikbaar in Korteraar

€ 475.000 v.o.n.

Direct inschrijven Bekijk foto's

Aantal woningen

n.v.t

Woonoppervlakte

n.v.t

Kamers

n.v.t

Perceeloppervlakte

813m² tot 1280m²

Omschrijving

Maak kennis met uw droomkavel in Korteraar (gem. Nieuwkoop). Landelijk gelegen en met prachtig vrij uitzicht. 

* Perceelgrootte ruim 800 m2
* Kavel geschikt voor bouw van een vrijstaand huis
* Bouwkavel aan 3 zijden begrensd door water (nog te graven)
* Fraaie landelijke weg met (vnl) vrijstaande woningen
* In nabijheid van winkels, bushalte en sportvelden

De fraaie Korteraarseweg is een landelijke weg met lintbebouwing aan de rand van Ter Aar (gemeente Nieuwkoop). Aan deze weg ligt een strook grond waar meerdere bouwkavels bebouwd kunnen worden met een vrijstaande woning. Op dit moment worden er 2 bouwkavels aangeboden door ons kantoor. Dit betreft bouwkavel 5 en 6.

De kavels liggen tegenover Korteraarseweg 98 t/m 102, vlakbij de kruising met de Kerkweg, die als Zevenhovenseweg de polder induikt. 
De oude bebouwing langs de Korteraarseweg wordt steeds meer afgewisseld met moderne woningbouw waardoor een sfeervol geheel ontstaat. Het bijzondere aan de Korteraarseweg is dat het een dijk is die twee polders van elkaar scheidt, te weten de Korteraarsepolder en de Polder Nieuwkoop. 

De belangrijkste voorzieningen (winkels, scholen, sportverengingen) vindt u in het aangrenzende Ter Aar. Voor sportief ingestelde mensen is er in de gemeente werkelijk van alles te doen. Er is een uitgebreid net van fiets- en wandelpaden; er kan gezeild worden of met fluisterboten gevaren. Recreatie begint hier in uw eigen achtertuin!

Vanuit de Korteraarseweg zijn Schiphol en steden als Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Leiden goed bereikbaar. De dagelijkse boodschappen zijn in Ter Aar te doen. De winkels in Alphen en Nieuwkoop zijn met de auto ook snel bereikbaar.

De 2 kavels die nu aangeboden worden zijn kavels met een perceelgrootte van circa 813 m2 met schitterend uitzicht over het polderlandschap.
De kavels grenzen aan de achterzijde aan een brede Ringsloot en zijn bestemd om te worden gebruikt als woningbouwkavel voor een vrijstaande woning. Tussen alle kavels dient een sloot aangelegd te worden, waardoor iedere kavel als het ware op een schiereiland komt te liggen.

Als u zich meldt als geïnteresseerde sturen wij u een heel informatiepakket toe met situatietekening en verdere toelichting.

De foto van de vrijstaande woning die u bij deze aanmelding ziet staan, is als voorbeeld toegevoegd. U kunt zelf bepalen hoe uw woning eruit komt te zien en ook zelf een aannemer kiezen. De informatie die aan u verzonden kan worden, bevat ook een globale kostenindicatie van bouwkosten van diverse woningen.

De verkoop zal op basis van inschrijving plaatsvinden. Deze inschrijving sluit maandag 20 juni 2022 17.00u. Voor deze datum ontvangen wij graag, via het online dossier dat wij voor u zullen aanmaken, uw uiterste voorstel met eventuele voorwaarden.

Het schriftelijkheidsvereiste is van toepassing voor verkoper en koper. Tevens heeft verkoper het recht op gunning.

Heeft u interesse? Laat ons dit dan weten per email of telefoon, dan maken wij een online-dossier voor u aan met extra informatie.

Foto's

, Ter Aar foto-0 , Ter Aar foto-0 blur
, Ter Aar foto-1 , Ter Aar foto-1 blur
, Ter Aar foto-2 , Ter Aar foto-2 blur
, Ter Aar foto-3 , Ter Aar foto-3 blur
, Ter Aar foto-4 , Ter Aar foto-4 blur
, Ter Aar foto-5 , Ter Aar foto-5 blur
, Ter Aar foto-6 , Ter Aar foto-6 blur
, Ter Aar foto-7 , Ter Aar foto-7 blur
, Ter Aar foto-8 , Ter Aar foto-8 blur

Meerdere kavels beschikbaar in Korteraar, Ter Aar

Wil je meer informatie over dit of een van onze andere nieuwbouwprojecten?

Ons team is je graag van dienst! Vul onderstaand contactformulier in zodat wij zo spoedig mogelijk contact op kunnen nemen.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms