Wonen op het Eiland, Nieuwveen

Wonen op het Eiland

€ 569.000 tot € 707.000 v.o.n.

Bekijk woningen Bekijk foto's

Aantal woningen

9

Woonoppervlakte

142m² tot 150m²

Kamers

5

Perceeloppervlakte

408m² tot 595m²

Omschrijving

Wilt u ontspannend wonen in het Groene Hart? In een klassiek huis met het vrije gevoel van ruimte om u heen, maar toch midden in de Randstad? Dan past Wonen op het Eiland bij u. Hier woont u hoogwaardig en comfortabel naar uw eigen wens. Welkom thuis.
In nieuwbouwproject Wonen op het Eiland is het ontspannen wonen. Of u nu kiest voor een vrijstaande villa in een lommerrijke buurt of een riante twee onder een kap woning aan het water. Lees hieronder meer over het nieuwbouw woningaanbod in Wonen op het Eiland en kijk welke woning het beste bij u past.

Wonen op het Eiland is onderdeel van De Verwondering. In dit hoogwaardige nieuwbouwproject worden negen riante woningen ontwikkeld op twee eilanden. Er komen vijf vrijstaande villa’s en vier twee onder een kap woningen. Hier woont u straks midden in het groen met alle voordelen van wonen op een eiland. Dankzij de brede watergangen tussen de eilanden ervaart u rust en ruimte. Wonen op het Eiland is met recht ontspannen wonen.

Waarom kiezen voor Wonen op het Eiland?

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Duurzaam en comfortabel
Uw huis volledig naar eigen smaak inrichten
Rust en ruimte
Centraal in de Randstad


Twee-onder-een kapwoning:
Kenmerken twee onder een kap woning

Woonoppervlakte 142 m²
Perceeloppervlakte 408 – 416 m²
4 of 5 slaapkamers
Badkamer met luxe sanitair en tegelwerk
Tuin aan het water
Veel vrijheid om naar eigen wens in te richten

Riant wonen aan het water. In een klassieke twee onder een kap woning voorzien van alle moderne gemakken. In nieuwbouwproject Wonen op het Eiland kan dit voor u werkelijkheid worden. U krijgt er veel ruimte om te wonen en een tuin aan het water. Bovendien zijn deze woningen door u zelf naar eigen smaak uit te breiden en in te richten. Als dat geen vrijheid is...
Wonen aan het water
De riante twee onder een kap woningen komen verspreid op het Zuidereiland te liggen. Ze hebben allemaal een tuin aan het water. Dat geeft een heerlijk gevoel van ruimte. Alsof u iedere dag een beetje op vakantie bent.

Volop ruimte om te wonen
Met een woonoppervlakte van 142 m² heeft u in uw twee onder een kap woning alle ruimte om fijn te wonen. Maar wilt u liever nog meer ruimte? Dat kan. U kunt kiezen voor een uitbouw en ook een erker behoort tot de mogelijkheden.

Vrijheid om uw huis zelf in te delen
Kom aanrijden, parkeer uw auto voor de garage en betreed het huis via de zij-entree. De hal is ruim en vanuit hier heeft u direct toegang tot de garage. Kom dan uw huis binnen. Met een breedte van bijna 6 meter krijgt u volop de ruimte om te variëren met de indeling. Kiest u voor een open woonkeuken, natuurlijk afgescheiden van een ruime living? Heeft u altijd al een kookeiland gewild? U krijgt alle vrijheid, want voor de keuken is geen stelpost opgenomen. Aan u de keuze.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, een badkamer met douche, toilet en een wastafel. Optioneel kunt u een ligbad bijplaatsen. De tweede verdieping is vrij indeelbaar. U kunt hier bijvoorbeeld kiezen voor een extra kamer met dakkapel en een tweede badkamer.

Vrijstaande villa:
Kenmerken vrijstaande villa

Woonoppervlakte 150 m² (exclusief garage)
Perceeloppervlakte 550 – 595 m²
4 of 5 slaapkamers
Badkamer met luxe sanitair en tegelwerk
Zonnige tuin
Ruime en lommerrijke opzet

Luxe en comfort
Vrijstaand wonen in luxe en comfort. In een klassieke villa voorzien van alle moderne gemakken. Omringd door water en groen. Het kan in nieuwbouwproject Wonen op het Eiland. Hier worden vijf vrijstaande villa’s ontwikkeld. De villa’s zijn zowel binnen als buiten standaard al luxe en comfortabel en door u zelf naar eigen smaak in te richten.
Ruim en lommerrijk wonen
De vrijstaande villa’s zijn gelegen op het Noordereiland. Dit eiland krijgt een schaduwrijke inrichting. En dat beleeft u straks tot in uw huis. Want de vijf vrijstaande woningen hebben allemaal een diepe voortuin met daarvoor een brede groenstrook. De afstand tot de weg is groot en de privacy optimaal.
Door de riante kavels heeft u alle ruimte om twee auto’s naast elkaar te parkeren op eigen terrein voor uw garage. Deze garage is trouwens binnendoor bereikbaar en dus ook perfect te gebruiken als bijkeuken.

Zonnige tuin
U heeft vanuit uw villa niet alleen vóór uitzicht op groen, maar ook een zonnige achtertuin. Deze is perfect gelegen op het zuidwesten. Ook na een dag hard werken kunt u hier dus heerlijk van de zon genieten.

Luxe wonen met alle gemakken
Uw vrijstaande villa beschikt uiteraard ook binnen over alle gemakken. Een uitbouw is daarbij nog mogelijk. De woonkamer ligt aan de voorzijde. Aan de achterzijde is met bijna 6 meter woningbreedte alle ruimte om uw eigen ultieme leefkeuken te ontwerpen. Met uitzicht op de tuin. Zet de deuren lekker open en geniet binnen van het buitenleven.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers, een badkamer met douche, toilet en een wastafel. Optioneel kunt u een ligbad bijplaatsen. De tweede verdieping is vrij indeelbaar. U kunt hier bijvoorbeeld kiezen voor een extra kamer met dakkapel en een tweede badkamer. Uw villa wordt verwarmd door middel van vloerverwarming. Dat is comfortabel en het ziet er daarnaast ook prachtig uit zonder radiatoren in huis.

Richt uw huis in naar eigen smaak
Een groot voordeel van nieuwbouw is de mogelijkheid om zelf uw huis naar uw eigen smaak in te richten. In Wonen op het Eiland krijgt u daartoe alle mogelijkheid. Zo kunt u de woonkeuken volledig zelf vormgeven. Voor de keuken is namelijk geen stelpost opgenomen. Vanaf het begin woont u hier dus naar eigen wens.
Voor meer informatie kunt u bellen naar ons kantoor in Nieuwkoop.

Foto's

, Nieuwveen foto-0 , Nieuwveen foto-0 blur
, Nieuwveen foto-1 , Nieuwveen foto-1 blur
, Nieuwveen foto-2 , Nieuwveen foto-2 blur

Woningtypen

Wonen op het Eiland, Nieuwveen

Wil je meer informatie over dit of een van onze andere nieuwbouwprojecten?

Ons team is je graag van dienst! Vul onderstaand contactformulier in zodat wij zo spoedig mogelijk contact op kunnen nemen.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms