1 April a.s. Info Markt Wonen & Landelijke Open Huizen Dag NVM

1 April a.s. Info Markt Wonen & Landelijke Open Huizen Dag NVM

1 April a.s. Info Markt Wonen & Landelijke Open Huizen Dag NVM

Op deze dag kunt u tussen 11.00 - 15.00 uur diverse woningen, zonder afspraak, bezichtigen. Alle deelnemende woningen kunt u een week voor de Open Huizen Dag terugvinden op onze site en op funda.

Tevens bent u op 1 april a.s. van 11:00 tot 15:00 uur van harte welkom op onze kantoren in Alphen en Nieuwkoop voor de Info Markt Wonen.

U kunt op deze dag bij ons terecht voor al uw woonvragen aan Makelaars, Hypotheekadviseurs, Notarissen, de Energiecoaches van de gemeente en diverse bedrijven die u informatie kunnen geven over de verschillende mogelijkheden voor verduurzaming van uw woning.


Energiecoaches van de gemeente
De energiecoaches van de gemeente Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop kunnen u o.a. tips geven over verduurzamen, hoe u subsidie kunt aanvragen en voor welke maatregelen dat geldt.

Wat zijn de mogelijkheden en waar moet u aan denken om geld te besparen op uw energielasten.
Voor een aanbod op maat zal de energiecoach een afspraak bij u thuis maken. De coach zal dan diverse mogelijkheden met u bespreken om tot een verlaging van het energieverbruik te komen om daarmee structureel geld te besparen.

 

Zonnepanelen
Bent u al een tijdje bezig met de vraag: wel of geen zonnepanelen plaatsen? Greener4u helpt u graag verder. Op onze Info Markt Wonen op onze vestiging Alphen zijn er medewerkers van Greener4u aanwezig om al uw vragen over zonnepanelen te beantwoorden. Mogelijk kunt u (afhankelijk van de drukte op dat moment) direct een offerte ontvangen. Hoe ziet een zonnepaneel er nu van dichtbij uit en hoe werkt een omvormer? U kunt deze producten ter plekke bekijken en de werking hiervan zal u haarfijn worden uitgelegd. Greener4u heeft inmiddels al vele woningeigenaren in Alphen aan den Rijn en omstreken blij gemaakt met kwalitatief hoogstaande zonnepanelen van Nederlandse bodem met een uitstekende service.

 

 

Isolatie
Er zijn diverse mogelijkheden voor het isoleren van uw woning. Maar wat is voor uw woning de beste oplossing? Denkt u aan vloer-, dak-, bodem- of spouwmuurisolatie? Al uw vragen hierover kunt u op de Info Markt Wonen op onze vestiging in Alphen stellen aan de medewerkers van IsolatieCentraal. Op ons kantoor kunt u ook diverse isolatiematerialen bekijken en zien wat voor uw situatie het beste resultaat zal geven.
IsolatieCentraal is o.a. gevestigd in Alphen aan den Rijn (maar werken regionaal). Zij kennen het bouwjaar van uw woning en kunnen daarop een passend aanbod op maat voor u maken.Zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen
Op ons kantoor in Nieuwkoop kunt u aan Gresnigt Installatietechniek al uw vragen over zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen etc. stellen. Gresnigt installatietechniek is een lokaal bedrijf dat graag de tijd neemt voor een persoonlijk en gedegen advies. Hierbij staat de wens van de klant centraal en wordt er gekeken naar kwaliteitsoplossingen en energiebesparende maatregelen.

 Notaris
Op onze Info Markt Wonen zijn medewerkers van Kroes & Partners aanwezig op ons kantoor in Alphen aan den Rijn en medewerkers van Limes Netwerk Notarissen op ons kantoor in Nieuwkoop. U kunt aan de medewerkers van de notariskantoren al uw juridische vragen stellen over waar u bijvoorbeeld aan moet denken bij een scheiding of het erven van een woning of waar u aan moet denken bij het samen gaan wonen en samen een woning kopen.

 Hypotheekadviseur
Aan de hypotheekadviseur van Freek Hypotheek kunt u op ons kantoor in Nieuwkoop al uw financiële woonvragen stellen. Op ons kantoor in Alphen aan den Rijn is Wouter Sjerp van VOEP aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Deze onafhankelijke hypotheekadviseurs kunnen uit een grote selectie geldvertrekkers de beste partij voor u kiezen.
Voor een uitgebreide financiële check kunt u gelijk een afspraak maken. U weet dan waar u rekening mee kunt houden.

 

 

Makelaars
En voor al uw woonvragen kunt u uiteraard terecht bij één van onze makelaars die op onze kantoren in Alphen en Nieuwkoop aanwezig zijn. We kunnen u adviseren over maatregelen om uw woning te verduurzamen. Wat voor impact hebben de diverse maatregelen op de verkoopbaarheid en verkoopprijs van uw woning. Daarnaast kunt u ook met ons overleggen over de woningen die u heeft gezien op de NVM Open Huizen Dag. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen als aankoopmakelaar? Of heeft u andere vragen die u ons wilt stellen? U bent van harte welkom op één van onze kantoren.

 Parkeertips
Voor kantoor Nieuwkoop is parkeren aan de Achterweg het handigst (ivm de zaterdagmarkt voor de deur). Ons kantoor is vanaf deze parkeerplaats maar een klein stukje lopen.
Voor kantoor Alphen kunt u parkeren achter ons kantoor of in de Castellumgarage. De eerste 1,5 uur is het gratis parkeren. 
Gaat u op de duurzame tour? Er is uiteraard voldoende plek om uw fiets te stallen.

Wij zien u graag op 1 april tussen 11.00-15.00 uur!

Aanmelden is niet nodig.

Gerelateerde Nieuwsberichten

Start verkoop nieuwbouwproject Ada van Holland Hofje Hazerswoude-Dorp

Start verkoop nieuwbouwproject Ada van Holland Hofje Hazerswoude-Dorp

Op zaterdag 11 mei tussen 12.00 en 14.00 uur start de verkoop van nieuwbouwproject Ada van Holland Hofje in Hazerswoude-Dorp. 

De bijeenkomst vindt plaats op ons kantoor aan het Raoul Wallenbergplein 21 in Alphen aan den Rijn.

Zo verhuist u zware meubels zo veilig en efficiƫnt mogelijk

Zo verhuist u zware meubels zo veilig en efficiƫnt mogelijk

Verhuizen is vaak een uitdagende onderneming, vooral wanneer het aankomt op het tillen en verplaatsen van zware meubels. Of u nu naar een nieuwe woning gaat of uw interieur opnieuw inricht, het manoeuvreren met grote meubelstukken kan een behoorlijke klus zijn. Hier zijn enkele handige tips om deze taak soepeler te laten verlopen

Mag u uw kind geld schenken voor het kopen van een woning?

Mag u uw kind geld schenken voor het kopen van een woning?

Geld schenken aan uw kinderen om te investeren in een woning mag, maar de regels zijn minder aantrekkelijk geworden. Tot twee jaar geleden was er nog de zogenaamde jubelton. Deze is vorig jaar afgebouwd en is nu volledig verdwenen. Wat mag u nog schenken aan uw kinderen?

Deerenberg & Van Leeuwen Makelaardij