De Harmonie Alphen aan den Rijn

De Harmonie Alphen aan den Rijn

Inclusief complete keuken, sanitair en comfortabele vloerverwarming. Wordt u de eigenaar van zo’n mooi appartement? Dan rijdt u binnen enkele minuten de rondweg op om uit te wijken naar de grote steden of Schiphol. Liever met de fiets op pad? Binnen 10 minuten fietst u naar het gezellige centrum van Alphen of volgt u eenvoudig een van de vele prachtige fietsroutes door het Groene Hart. En natuurlijk zijn de belangrijkste voorzieningen om de hoek te vinden in winkelcentrum De Baronie!

Klinkt dit als muziek in de oren? Kijk dan op www.harmonie-alphen.nl voor meer informatie.

Nog enkele appartementen beschikbaar! 😃

Gerelateerde Nieuwsberichten

WAT WILLEN DE DRIE GROOTSTE PARTIJEN BETREFFENDE DE WONINGMARKT?

WAT WILLEN DE DRIE GROOTSTE PARTIJEN BETREFFENDE DE WONINGMARKT?

De verkiezingen zijn voorbij, de stemmen zijn geteld en de grootste partijen zijn bekend. Maar wat is eigenlijk het standpunt van deze partijen op het gebied van de woningmarkt? Wat kunnen wij de komende vier jaar verwachten?

EEN STIJLVOLLE SPEELHOEK IN DE WOONKAMER? ZEKER WEL!

EEN STIJLVOLLE SPEELHOEK IN DE WOONKAMER? ZEKER WEL!

Barbies op de bank, kleurboeken en kleurpotloden op tafel, om nog maar te zwijgen over de pijn van op een legoblokje staan… de meeste ouders zullen dit vast en zeker herkennen. In een huis wordt natuurlijk geleefd en kinderen moeten lekker kunnen spelen. Toch kunnen wij ons voorstellen dat het fijn zou zijn als het rondslingerende speelgoed zich beperkt tot een specifiek gedeelte van de woonkamer. Een plek waar de kinderen lekker kind kunnen zijn en hun dingen kunnen doen, zonder dat meteen de hele woonkamer op z’n kop staat. Een speelhoek!

IS HET VERSTANDIG ONTBINDENDE VOORWAARDEN ACHTERWEGE TE LATEN?

IS HET VERSTANDIG ONTBINDENDE VOORWAARDEN ACHTERWEGE TE LATEN?

In een tijd als deze, waarin woningen boven de vraagprijs worden verkocht en steeds korter beschikbaar zijn, moet u snel kunnen beslissen. Er is gewoonweg te weinig tijd en ruimte om lang na te denken. Om de kans op een woning te vergroten, laten huizenkopers daarom steeds vaker de ontbindende voorwaarden achterwege. Maar is dat wel zo verstandig?