Deel 1 van onze serie: verkoopstyling per ruimte!

Deel 1 van onze serie: verkoopstyling per ruimte!

 

Bij het verkopen van je huis is de eerste indruk cruciaal. Daarom delen wij vandaag onze beste tips voor de voorzijde van je woning. Wil je dat je huis er op zijn best uitziet tijdens bezichtigingen en op de foto’s? Lees dan snel verder! 

1. Alle overbodige spullen weghalen Een opgeruimde voorzijde oogt aantrekkelijk en verwelkomend. Zorg dat fietsen, speelgoed en andere losse spullen uit het zicht zijn. 

2. Zorg dat alle ramen schoon zijn Schone ramen laten meer licht binnen en geven een verzorgde indruk. Neem de tijd om alle ramen grondig te reinigen. 

3Zorg voor een open aanzicht  Snoei heggen, bomen en struiken zodat de woning goed zichtbaar is. Een open aanzicht maakt de woning uitnodigender. 

4Verwijder onkruid en zorg dat de bestrating schoon is  Onkruid en vieze bestrating doen afbreuk aan de uitstraling. Verwijder onkruid en geef de bestrating een goede schoonmaakbeurt. 

5. Haal de auto op de oprit weg Tijdens bezichtigingen en het maken van foto’s is het beter om de oprit vrij te maken. Dit geeft potentiële kopers een beter beeld van de ruimte. 

6. Zet plantenbakken met planten of bloemen bij de voordeur Een paar mooie plantenbakken kunnen veel doen voor de sfeer. Kies voor kleurrijke bloemen of groenblijvende planten voor een uitnodigende entree. 

Wil je meer tips voor de andere ruimtes in en rond je woning? Neem dan contact met ons op! Heb je een specifieke Checklist of Plan van Aanpak nodig voor jouw woning? Maak een afspraak met onze verkoopstyliste Patricia www.wkstyling.nl en krijg advies op maat. Neem contact met ons op via 0172-472651 of makelaardij@deerenberg.nl 

Gerelateerde Nieuwsberichten

Wedstrijd Alert: De Mooist Versierde Straat tijdens het EK!

Wedstrijd Alert: De Mooist Versierde Straat tijdens het EK!

Wij van Deerenberg & Van Leeuwen houden van voetbal én van feestelijke straten! Doe mee aan onze wedstrijd voor de mooist versierde straat tijdens het EK en maak kans op een tap met 20 liter bier van Bruyntje Beer voor jouw straat voor een volgende wedstrijd! šŸŽ

Start verkoop nieuwbouwproject Ada van Holland Hofje Hazerswoude-Dorp

Start verkoop nieuwbouwproject Ada van Holland Hofje Hazerswoude-Dorp

Op zaterdag 11 mei tussen 12.00 en 14.00 uur start de verkoop van nieuwbouwproject Ada van Holland Hofje in Hazerswoude-Dorp. 

De bijeenkomst vindt plaats op ons kantoor aan het Raoul Wallenbergplein 21 in Alphen aan den Rijn.

Zo verhuist u zware meubels zo veilig en efficiƫnt mogelijk

Zo verhuist u zware meubels zo veilig en efficiƫnt mogelijk

Verhuizen is vaak een uitdagende onderneming, vooral wanneer het aankomt op het tillen en verplaatsen van zware meubels. Of u nu naar een nieuwe woning gaat of uw interieur opnieuw inricht, het manoeuvreren met grote meubelstukken kan een behoorlijke klus zijn. Hier zijn enkele handige tips om deze taak soepeler te laten verlopen

Deerenberg & Van Leeuwen Makelaardij