Eerst kopen en dan verkopen of juist andersom??

Eerst kopen en dan verkopen of juist andersom??

Op dit moment is dit één van de meest gestelde vragen aan onze makelaars.

In een markt waarin veel beweging is en het nieuws in de media vaak andere berichten laat zien dan de indruk die u zelf heeft in uw woonplaats, dan is het fijn wanneer u met een deskundige alle “voors” en “tegens” op een rijtje kunt zetten.

Het belangrijkste is om in gesprek te gaan met een plaatselijke NVM makelaar.

 

Waarom Deerenberg & van Leeuwen?           

Kies voor ervaring!

Door onze jarenlange ervaring in de regio kunnen wij u een optimaal advies geven over de prijsstelling, de courantheid en de bijzonderheden in een woonwijk.

We werken met een enthousiast verkoopteam, die allemaal al tientallen jaren woningen en appartementen verkopen en aankopen. 

Juist door deze jarenlange verkoop- en aankoopervaring zijn wij als geen ander in staat om samen met u de specifieke woonwensen te inventariseren en de afweging te maken wat in uw situatie de beste volgorde is. 

Samen kunnen wij een tijdspad maken, afgestemd op uw wensen en rekening houdende met de huidige marktontwikkeling.

 

Deerenberg & van Leeuwen heeft meerdere vestigingen, waardoor ons werkgebied groot is. De prijs- en andere verschillen tussen de verschillende woonplaatsen kunnen wij hierdoor goed in kaart brengen.

Ons kantoor in Alphen a/d Rijn is gevestigd op een markant punt op de rotonde bij het centrum en onze vestiging in Nieuwkoop op het dorpsplein.

Op allebei de kantoren staan wij 6 dagen per week voor u klaar!

 

Wij maken graag een afspraak voor een geheel vrijblijvend informatief gesprek over de verkoop- en/of aankoop dienstverlening via ons kantoor!

Gerelateerde Nieuwsberichten

Energiezuinigheid van een woning wordt nog belangrijker

Energiezuinigheid van een woning wordt nog belangrijker

Wonen in een energiezuinige woning kan zorgen voor een aanzienlijk lagere energierekening. Geldverstrekkers houden hier ook steeds vaker rekening mee bij het berekenen van de maximale hypotheek voor het kopen van een woning. Het verschil tussen een hypotheek voor een energiezuinige en een energieverslindende woning loopt in de tienduizenden euro’s. Mede door de piek in de energieprijzen in het najaar van 2022, letten kopers van woningen nu beter op het energielabel van woningen die in verkoop staan. Woningen met de slechtste energielabels (E, F en G) zijn hierdoor moeilijker verkoopbaar. Hier komt nog een schepje bovenop doordat u voor een woning met een goed energielabel meer hypotheek kunt krijgen dan voor een woning met een slecht energielabel.

Bovengrens NHG stijgt in 2024 verder

Bovengrens NHG stijgt in 2024 verder

De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is een Nederlandse overheidsregeling die bedoeld is om huizenkopers te ondersteunen en te beschermen bij het afsluiten van een hypotheek. NHG biedt financiële zekerheid aan zowel kopers als geldverstrekkers. Ieder jaar wordt bepaald tot welke woningwaarde consumenten gebruik kunnen maken van deze garantie. Voor 2024 is de NHG-grens vastgesteld op €435.000.

✨ Doe mee met onze Sinterklaas kleuractie!

✨ Doe mee met onze Sinterklaas kleuractie!

Op zaterdag 18 november verwelkomen we Sinterklaas weer in Nederland en dat willen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan, zeker niet voor de (klein)kinderen van onze gewaardeerde relaties!

Deerenberg & Van Leeuwen Makelaardij