Eerst kopen en dan verkopen of juist andersom??

Eerst kopen en dan verkopen of juist andersom??

Op dit moment is dit één van de meest gestelde vragen aan onze makelaars.

In een markt waarin veel beweging is en het nieuws in de media vaak andere berichten laat zien dan de indruk die u zelf heeft in uw woonplaats, dan is het fijn wanneer u met een deskundige alle “voors” en “tegens” op een rijtje kunt zetten.

Het belangrijkste is om in gesprek te gaan met een plaatselijke NVM makelaar.

 

Waarom Deerenberg & van Leeuwen?           

Kies voor ervaring!

Door onze jarenlange ervaring in de regio kunnen wij u een optimaal advies geven over de prijsstelling, de courantheid en de bijzonderheden in een woonwijk.

We werken met een enthousiast verkoopteam, die allemaal al tientallen jaren woningen en appartementen verkopen en aankopen. 

Juist door deze jarenlange verkoop- en aankoopervaring zijn wij als geen ander in staat om samen met u de specifieke woonwensen te inventariseren en de afweging te maken wat in uw situatie de beste volgorde is. 

Samen kunnen wij een tijdspad maken, afgestemd op uw wensen en rekening houdende met de huidige marktontwikkeling.

 

Deerenberg & van Leeuwen heeft meerdere vestigingen, waardoor ons werkgebied groot is. De prijs- en andere verschillen tussen de verschillende woonplaatsen kunnen wij hierdoor goed in kaart brengen.

Ons kantoor in Alphen a/d Rijn is gevestigd op een markant punt op de rotonde bij het centrum en onze vestiging in Nieuwkoop op het dorpsplein.

Op allebei de kantoren staan wij 6 dagen per week voor u klaar!

 

Wij maken graag een afspraak voor een geheel vrijblijvend informatief gesprek over de verkoop- en/of aankoop dienstverlening via ons kantoor!

Gerelateerde Nieuwsberichten

Start verkoop nieuwbouwproject Ada van Holland Hofje Hazerswoude-Dorp

Start verkoop nieuwbouwproject Ada van Holland Hofje Hazerswoude-Dorp

Op zaterdag 11 mei tussen 12.00 en 14.00 uur start de verkoop van nieuwbouwproject Ada van Holland Hofje in Hazerswoude-Dorp. 

De bijeenkomst vindt plaats op ons kantoor aan het Raoul Wallenbergplein 21 in Alphen aan den Rijn.

Zo verhuist u zware meubels zo veilig en efficiƫnt mogelijk

Zo verhuist u zware meubels zo veilig en efficiƫnt mogelijk

Verhuizen is vaak een uitdagende onderneming, vooral wanneer het aankomt op het tillen en verplaatsen van zware meubels. Of u nu naar een nieuwe woning gaat of uw interieur opnieuw inricht, het manoeuvreren met grote meubelstukken kan een behoorlijke klus zijn. Hier zijn enkele handige tips om deze taak soepeler te laten verlopen

Mag u uw kind geld schenken voor het kopen van een woning?

Mag u uw kind geld schenken voor het kopen van een woning?

Geld schenken aan uw kinderen om te investeren in een woning mag, maar de regels zijn minder aantrekkelijk geworden. Tot twee jaar geleden was er nog de zogenaamde jubelton. Deze is vorig jaar afgebouwd en is nu volledig verdwenen. Wat mag u nog schenken aan uw kinderen?

Deerenberg & Van Leeuwen Makelaardij