Energiemiddag 23 maart

Energiemiddag 23 maart

 

 

Op zaterdag 23 maart zal in ons kantoor Alphen EN in ons kantoor Nieuwkoop tussen 12.00 en 14.00 uur een energiemiddag plaatsvinden.

De bijeenkomst is een gezamenlijk initiatief van Freek Hypotheken, Ponsioen Installatietechniek, ST Warmte, Duurzaam Bouwloket en Deerenberg & Van Leeuwen. U kunt vrijblijvend binnenlopen om uw vragen te stellen aan de aanwezige adviseurs. Waar kunt u aan denken?

  • Hoe kan ik maatregelen om mijn woning energiezuiniger te maken financieren? Dit kan betrekking hebben op uw huidige woning of op een nieuw aan te kopen woning.
  • Wat voor effect heeft het op de waarde van mijn woning als ik besluit mijn woning energiezuiniger te maken?
  • Wat zijn de mogelijkheden om mijn woning te verduurzamen?
  • Hoe werkt een warmtepomp?
  • Kan ik zonnepanelen plaatsen?
  • Etc…

Wij denken dat u door deze bijeenkomst een betere beslissing kunt nemen met betrekking tot het nemen van maatregelen waardoor uw huidige of nieuwe woning energiezuiniger wordt. Wij zien u graag tegemoet in ons kantoor in Alphen OF in Nieuwkoop.

Gerelateerde Nieuwsberichten

Zo verhuist u zware meubels zo veilig en efficiënt mogelijk

Zo verhuist u zware meubels zo veilig en efficiënt mogelijk

Verhuizen is vaak een uitdagende onderneming, vooral wanneer het aankomt op het tillen en verplaatsen van zware meubels. Of u nu naar een nieuwe woning gaat of uw interieur opnieuw inricht, het manoeuvreren met grote meubelstukken kan een behoorlijke klus zijn. Hier zijn enkele handige tips om deze taak soepeler te laten verlopen

Mag u uw kind geld schenken voor het kopen van een woning?

Mag u uw kind geld schenken voor het kopen van een woning?

Geld schenken aan uw kinderen om te investeren in een woning mag, maar de regels zijn minder aantrekkelijk geworden. Tot twee jaar geleden was er nog de zogenaamde jubelton. Deze is vorig jaar afgebouwd en is nu volledig verdwenen. Wat mag u nog schenken aan uw kinderen?

Kom naar ons WoonCafé op vrijdagavond 5 april van 19:00 tot 21:00 in Alphen aan den Rijn.

Kom naar ons WoonCafé op vrijdagavond 5 april van 19:00 tot 21:00 in Alphen aan den Rijn.

Tijdens het Wooncafé, dat plaatsvindt tussen 19:00 en 21:00 uur, kun je genieten van een drankje terwijl je in gesprek gaat met onze specialisten. 

 

Deerenberg & Van Leeuwen Makelaardij