Gratis interieuradvies bij aankoop van een appartement in De Harmonie

Gratis interieuradvies bij aankoop van een appartement in De Harmonie

In drie fraaie gebouwen, Andriessen, Beethoven en Chopin, is ruimte voor in totaal 110 appartementen, waarvan 9 riante penthouses. Hier kun je straks heerlijk wonen in het groen, waar je dankzij de zeer ruime balkons en terrassen volop van geniet, met de gezellige drukte van de stad dichtbij. Van het nieuwbouwproject zijn nog enkele appartementen beschikbaar, met prijzen variërend tussen € 299.500 en € 329.500 v.o.n.

De Harmonie is goed bereikbaar, zowel met de auto als het OV. Extra pluspunt: je hebt jouw eigen parkeerplaats en voor jouw gasten is er ruime, gratis parkeergelegenheid voor de deur. Zo biedt De Harmonie alles wat je je maar kunt wensen op woongebied. Centraal in de Randstad, midden in het Groene Hart en met voor ieder wat wils!

Heb jij interesse in de appartementen van De Harmonie? Neem dan contact op met Deerenberg & Van Leeuwen via 0172 472651 of makelaardij@deerenberg.nl en maak een vrijblijvende afspraak met één van de makelaars.

Gratis interieuradvies in oktober woonmaand

Indien je tijdens de oktober woonmaand een appartement aankoopt in het project De Harmonie, ontvang je een gratis interieuradvies. Geen zorgen dus over jouw nieuwe inrichting!

Sinds kort is Patricia Abrahams van Deerenberg & Van Leeuwen makelaars gediplomeerd Allround interieur stylist. Zij zal in een gesprek met kopers van een nieuwbouwappartement in De Harmonie alle wensen bespreken. Hierna krijg je een advies voor de indeling van jouw nieuwe appartement met kleuradvies en een moodboard.

Gerelateerde Nieuwsberichten

Vernieuwd energielabel voor woningen en gebouwen

Vernieuwd energielabel voor woningen en gebouwen

Vanaf 1 januari 2021 komt er een vernieuwd energielabel welke inzicht geeft in de energiezuinigheid van het gebouw.

Daarnaast geeft het label inzicht in verbetermaatregelen die kunnen bijdragen aan de energiezuinigheid en het comfort van het gebouw.

NHG grens gaat omhoog per 1 januari 2021

NHG grens gaat omhoog per 1 januari 2021

Per 1 januari 2021 stijgt de NHG-kostengrens van € 310.000,- naar € 325.000,- en worden er andere wijzigingen doorgevoerd.

Voortgang bouw project De Harmonie

Voortgang bouw project De Harmonie

"De bouw is inmiddels gestart. Neem een kijkje via de webcam die op de bouwplaats gericht staat: https://kijkopdebouw.nl/projecten/de-harmonie