Gratis interieuradvies bij aankoop van een appartement in De Harmonie

Gratis interieuradvies bij aankoop van een appartement in De Harmonie

In drie fraaie gebouwen, Andriessen, Beethoven en Chopin, is ruimte voor in totaal 110 appartementen, waarvan 9 riante penthouses. Hier kun je straks heerlijk wonen in het groen, waar je dankzij de zeer ruime balkons en terrassen volop van geniet, met de gezellige drukte van de stad dichtbij. Van het nieuwbouwproject zijn nog enkele appartementen beschikbaar, met prijzen variërend tussen € 299.500 en € 329.500 v.o.n.

De Harmonie is goed bereikbaar, zowel met de auto als het OV. Extra pluspunt: je hebt jouw eigen parkeerplaats en voor jouw gasten is er ruime, gratis parkeergelegenheid voor de deur. Zo biedt De Harmonie alles wat je je maar kunt wensen op woongebied. Centraal in de Randstad, midden in het Groene Hart en met voor ieder wat wils!

Heb jij interesse in de appartementen van De Harmonie? Neem dan contact op met Deerenberg & Van Leeuwen via 0172 472651 of makelaardij@deerenberg.nl en maak een vrijblijvende afspraak met één van de makelaars.

Gratis interieuradvies in oktober woonmaand

Indien je tijdens de oktober woonmaand een appartement aankoopt in het project De Harmonie, ontvang je een gratis interieuradvies. Geen zorgen dus over jouw nieuwe inrichting!

Sinds kort is Patricia Abrahams van Deerenberg & Van Leeuwen makelaars gediplomeerd Allround interieur stylist. Zij zal in een gesprek met kopers van een nieuwbouwappartement in De Harmonie alle wensen bespreken. Hierna krijg je een advies voor de indeling van jouw nieuwe appartement met kleuradvies en een moodboard.

Gerelateerde Nieuwsberichten

WAT WILLEN DE DRIE GROOTSTE PARTIJEN BETREFFENDE DE WONINGMARKT?

WAT WILLEN DE DRIE GROOTSTE PARTIJEN BETREFFENDE DE WONINGMARKT?

De verkiezingen zijn voorbij, de stemmen zijn geteld en de grootste partijen zijn bekend. Maar wat is eigenlijk het standpunt van deze partijen op het gebied van de woningmarkt? Wat kunnen wij de komende vier jaar verwachten?

EEN STIJLVOLLE SPEELHOEK IN DE WOONKAMER? ZEKER WEL!

EEN STIJLVOLLE SPEELHOEK IN DE WOONKAMER? ZEKER WEL!

Barbies op de bank, kleurboeken en kleurpotloden op tafel, om nog maar te zwijgen over de pijn van op een legoblokje staan… de meeste ouders zullen dit vast en zeker herkennen. In een huis wordt natuurlijk geleefd en kinderen moeten lekker kunnen spelen. Toch kunnen wij ons voorstellen dat het fijn zou zijn als het rondslingerende speelgoed zich beperkt tot een specifiek gedeelte van de woonkamer. Een plek waar de kinderen lekker kind kunnen zijn en hun dingen kunnen doen, zonder dat meteen de hele woonkamer op z’n kop staat. Een speelhoek!

IS HET VERSTANDIG ONTBINDENDE VOORWAARDEN ACHTERWEGE TE LATEN?

IS HET VERSTANDIG ONTBINDENDE VOORWAARDEN ACHTERWEGE TE LATEN?

In een tijd als deze, waarin woningen boven de vraagprijs worden verkocht en steeds korter beschikbaar zijn, moet u snel kunnen beslissen. Er is gewoonweg te weinig tijd en ruimte om lang na te denken. Om de kans op een woning te vergroten, laten huizenkopers daarom steeds vaker de ontbindende voorwaarden achterwege. Maar is dat wel zo verstandig?