Gratis interieuradvies bij aankoop van een appartement in De Harmonie

Gratis interieuradvies bij aankoop van een appartement in De Harmonie

In drie fraaie gebouwen, Andriessen, Beethoven en Chopin, is ruimte voor in totaal 110 appartementen, waarvan 9 riante penthouses. Hier kun je straks heerlijk wonen in het groen, waar je dankzij de zeer ruime balkons en terrassen volop van geniet, met de gezellige drukte van de stad dichtbij. Van het nieuwbouwproject zijn nog enkele appartementen beschikbaar, met prijzen variërend tussen € 299.500 en € 329.500 v.o.n.

De Harmonie is goed bereikbaar, zowel met de auto als het OV. Extra pluspunt: je hebt jouw eigen parkeerplaats en voor jouw gasten is er ruime, gratis parkeergelegenheid voor de deur. Zo biedt De Harmonie alles wat je je maar kunt wensen op woongebied. Centraal in de Randstad, midden in het Groene Hart en met voor ieder wat wils!

Heb jij interesse in de appartementen van De Harmonie? Neem dan contact op met Deerenberg & Van Leeuwen via 0172 472651 of makelaardij@deerenberg.nl en maak een vrijblijvende afspraak met één van de makelaars.

Gratis interieuradvies in oktober woonmaand

Indien je tijdens de oktober woonmaand een appartement aankoopt in het project De Harmonie, ontvang je een gratis interieuradvies. Geen zorgen dus over jouw nieuwe inrichting!

Sinds kort is Patricia Abrahams van Deerenberg & Van Leeuwen makelaars gediplomeerd Allround interieur stylist. Zij zal in een gesprek met kopers van een nieuwbouwappartement in De Harmonie alle wensen bespreken. Hierna krijg je een advies voor de indeling van jouw nieuwe appartement met kleuradvies en een moodboard.

Gerelateerde Nieuwsberichten

Start verkoop nieuwbouwproject Ada van Holland Hofje Hazerswoude-Dorp

Start verkoop nieuwbouwproject Ada van Holland Hofje Hazerswoude-Dorp

Op zaterdag 11 mei tussen 12.00 en 14.00 uur start de verkoop van nieuwbouwproject Ada van Holland Hofje in Hazerswoude-Dorp. 

De bijeenkomst vindt plaats op ons kantoor aan het Raoul Wallenbergplein 21 in Alphen aan den Rijn.

Zo verhuist u zware meubels zo veilig en efficiƫnt mogelijk

Zo verhuist u zware meubels zo veilig en efficiƫnt mogelijk

Verhuizen is vaak een uitdagende onderneming, vooral wanneer het aankomt op het tillen en verplaatsen van zware meubels. Of u nu naar een nieuwe woning gaat of uw interieur opnieuw inricht, het manoeuvreren met grote meubelstukken kan een behoorlijke klus zijn. Hier zijn enkele handige tips om deze taak soepeler te laten verlopen

Mag u uw kind geld schenken voor het kopen van een woning?

Mag u uw kind geld schenken voor het kopen van een woning?

Geld schenken aan uw kinderen om te investeren in een woning mag, maar de regels zijn minder aantrekkelijk geworden. Tot twee jaar geleden was er nog de zogenaamde jubelton. Deze is vorig jaar afgebouwd en is nu volledig verdwenen. Wat mag u nog schenken aan uw kinderen?

Deerenberg & Van Leeuwen Makelaardij