Gratis interieuradvies bij aankoop van een appartement in De Harmonie

Gratis interieuradvies bij aankoop van een appartement in De Harmonie

In drie fraaie gebouwen, Andriessen, Beethoven en Chopin, is ruimte voor in totaal 110 appartementen, waarvan 9 riante penthouses. Hier kun je straks heerlijk wonen in het groen, waar je dankzij de zeer ruime balkons en terrassen volop van geniet, met de gezellige drukte van de stad dichtbij. Van het nieuwbouwproject zijn nog enkele appartementen beschikbaar, met prijzen variërend tussen € 299.500 en € 329.500 v.o.n.

De Harmonie is goed bereikbaar, zowel met de auto als het OV. Extra pluspunt: je hebt jouw eigen parkeerplaats en voor jouw gasten is er ruime, gratis parkeergelegenheid voor de deur. Zo biedt De Harmonie alles wat je je maar kunt wensen op woongebied. Centraal in de Randstad, midden in het Groene Hart en met voor ieder wat wils!

Heb jij interesse in de appartementen van De Harmonie? Neem dan contact op met Deerenberg & Van Leeuwen via 0172 472651 of makelaardij@deerenberg.nl en maak een vrijblijvende afspraak met één van de makelaars.

Gratis interieuradvies in oktober woonmaand

Indien je tijdens de oktober woonmaand een appartement aankoopt in het project De Harmonie, ontvang je een gratis interieuradvies. Geen zorgen dus over jouw nieuwe inrichting!

Sinds kort is Patricia Abrahams van Deerenberg & Van Leeuwen makelaars gediplomeerd Allround interieur stylist. Zij zal in een gesprek met kopers van een nieuwbouwappartement in De Harmonie alle wensen bespreken. Hierna krijg je een advies voor de indeling van jouw nieuwe appartement met kleuradvies en een moodboard.

Gerelateerde Nieuwsberichten

1 April a.s. Info Markt Wonen & Landelijke Open Huizen Dag NVM

1 April a.s. Info Markt Wonen & Landelijke Open Huizen Dag NVM

Op deze dag kunt u tussen 11.00 - 15.00 uur diverse woningen, zonder afspraak, bezichtigen. Alle deelnemende woningen kunt u een week voor de Open Huizen Dag terugvinden op onze site en op funda.

Tevens bent u op 1 april a.s. van 11:00 tot 15:00 uur van harte welkom op onze kantoren in Alphen en Nieuwkoop voor de Info Markt Wonen.

 

DEERENBERG & VAN LEEUWEN BEANTWOORDT DE VRAAG VAN DE MAAND

DEERENBERG & VAN LEEUWEN BEANTWOORDT DE VRAAG VAN DE MAAND

Drie dagen bedenktijd voor de koper, wat houdt dat eigenlijk in?

DE KERSTTAFEL DEKKEN: ZO DOET U DAT

DE KERSTTAFEL DEKKEN: ZO DOET U DAT

Langzaam bereiden we ons voor op het kerstdiner. Het menu wordt zorgvuldig uitgekozen, de wijnglazen worden geteld, het servies ‘voor de speciale gelegenheden’ wordt van zolder gehaald en het zilveren bestek gepoetst. Maar hoe dekt u eigenlijk de perfecte kersttafel?

Deerenberg & Van Leeuwen Makelaardij