Het Havenhuys, de oplevering is in zicht!

Het Havenhuys, de oplevering is in zicht!

Daarmee is Alphen aan den Rijn een stap verder in de herontwikkeling van het gebied ‘Baronie Haven’. Het Havenhuys betreft de tweede fase van het herontwikkelingsgebied en is door BVR Bouw Gorinchem BV gerealiseerd in opdracht van GREEN. Loostad Vastgoedontwikkeling verzorgt voor GREEN het projectmanagement en de directievoering.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de voorbereidingen van de derde fase in Baronie Haven met ruim 100 koop- en huurappartementen, penthouses en atelierwoningen.
Zie voor meer informatie www.baroniehaven.nl

Gerelateerde Nieuwsberichten

NVM Open Huizen Dag 1 oktober

NVM Open Huizen Dag 1 oktober

De NVM Open Huizen Dag op 1 oktober 2022 is van 11.00 tot 15.00 uur. Je kunt vrijblijvend zonder afspraak de deelnemende huizen bekijken.

Winnaars huttenbouw Interieurdesign wedstrijd

Winnaars huttenbouw Interieurdesign wedstrijd

Wat hebben we een super mooie hutten gezien vandaag. En wat was het moeilijk kiezen. Heel veel kinderen hebben echt onwijs hun best gedaan om de hut te stylen. De winnaars van de 1e prijs zijn Roos, Rowena, Lieske en Maylanie. Geniet van jullie pannekoek bij de Pannekoe. De winnaars op de 2e en 3e plaats kunnen een heerlijk ijsje bij Ijssalon Sebastiaan halen.
Nogmaals gefeliciteerd en heel veel plezier vanavond en vannachtšŸ„³.