INTERIEUR EN VERKOOPSTYLING

INTERIEUR EN VERKOOPSTYLING

Interieurstyling

Je wilt je woning (opnieuw) inrichten maar je weet niet goed hoe je een bepaalde sfeer kan creëren, welke kleuren te gebruiken en/of welke meubels het beste in de ruimte passen?

Door middel van het inventariseren van de wensen en stijl kan onze styliste Patricia een interieurplan uitwerken in 2D en/of 3D.

Verkoopstyling

De beste presentatie voor de woning

Als je je woning via Deerenberg & Van Leeuwen verkoopt, kan je ook gebruik maken van het advies van Patricia. Zij kan met een objectieve blik handige tips geven om je huis er optimaal uit te laten zien voor de foto's en tijdens de bezichtigingen. Dat kan met eigen meubels en spullen maar het is ook mogelijk om accessoires te lenen om de juiste sfeer te creëren. Is de woning leeg? Ook dan kan Patricia helpen met een tijdelijk inrichting en accessoires om de woning goed te presenteren.

 

Voordelen verkoopstyling

  • Snellere verkoop
  • Hogere verkoopopbrengst
  • Verbetering concurrentiepositie
  • Aantrekkelijker voor breed publiek
  • met objectieve blik optimale presentatie van de woning.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en verschillende pakketten t.b.v. interieur en verkoopstyling.

Gerelateerde Nieuwsberichten

Energiezuinigheid van een woning wordt nog belangrijker

Energiezuinigheid van een woning wordt nog belangrijker

Wonen in een energiezuinige woning kan zorgen voor een aanzienlijk lagere energierekening. Geldverstrekkers houden hier ook steeds vaker rekening mee bij het berekenen van de maximale hypotheek voor het kopen van een woning. Het verschil tussen een hypotheek voor een energiezuinige en een energieverslindende woning loopt in de tienduizenden euro’s. Mede door de piek in de energieprijzen in het najaar van 2022, letten kopers van woningen nu beter op het energielabel van woningen die in verkoop staan. Woningen met de slechtste energielabels (E, F en G) zijn hierdoor moeilijker verkoopbaar. Hier komt nog een schepje bovenop doordat u voor een woning met een goed energielabel meer hypotheek kunt krijgen dan voor een woning met een slecht energielabel.

Bovengrens NHG stijgt in 2024 verder

Bovengrens NHG stijgt in 2024 verder

De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is een Nederlandse overheidsregeling die bedoeld is om huizenkopers te ondersteunen en te beschermen bij het afsluiten van een hypotheek. NHG biedt financiële zekerheid aan zowel kopers als geldverstrekkers. Ieder jaar wordt bepaald tot welke woningwaarde consumenten gebruik kunnen maken van deze garantie. Voor 2024 is de NHG-grens vastgesteld op €435.000.

✨ Doe mee met onze Sinterklaas kleuractie!

✨ Doe mee met onze Sinterklaas kleuractie!

Op zaterdag 18 november verwelkomen we Sinterklaas weer in Nederland en dat willen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan, zeker niet voor de (klein)kinderen van onze gewaardeerde relaties!

Deerenberg & Van Leeuwen Makelaardij