INTERIEUR EN VERKOOPSTYLING

INTERIEUR EN VERKOOPSTYLING

Interieurstyling

Je wilt je woning (opnieuw) inrichten maar je weet niet goed hoe je een bepaalde sfeer kan creëren, welke kleuren te gebruiken en/of welke meubels het beste in de ruimte passen?

Door middel van het inventariseren van de wensen en stijl kan onze styliste Patricia een interieurplan uitwerken in 2D en/of 3D.

Verkoopstyling

De beste presentatie voor de woning

Als je je woning via Deerenberg & Van Leeuwen verkoopt, kan je ook gebruik maken van het advies van Patricia. Zij kan met een objectieve blik handige tips geven om je huis er optimaal uit te laten zien voor de foto's en tijdens de bezichtigingen. Dat kan met eigen meubels en spullen maar het is ook mogelijk om accessoires te lenen om de juiste sfeer te creëren. Is de woning leeg? Ook dan kan Patricia helpen met een tijdelijk inrichting en accessoires om de woning goed te presenteren.

 

Voordelen verkoopstyling

  • Snellere verkoop
  • Hogere verkoopopbrengst
  • Verbetering concurrentiepositie
  • Aantrekkelijker voor breed publiek
  • met objectieve blik optimale presentatie van de woning.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en verschillende pakketten t.b.v. interieur en verkoopstyling.

Gerelateerde Nieuwsberichten

Winnaars huttenbouw Interieurdesign wedstrijd

Winnaars huttenbouw Interieurdesign wedstrijd

Wat hebben we een super mooie hutten gezien vandaag. En wat was het moeilijk kiezen. Heel veel kinderen hebben echt onwijs hun best gedaan om de hut te stylen. De winnaars van de 1e prijs zijn Roos, Rowena, Lieske en Maylanie. Geniet van jullie pannekoek bij de Pannekoe. De winnaars op de 2e en 3e plaats kunnen een heerlijk ijsje bij Ijssalon Sebastiaan halen.
Nogmaals gefeliciteerd en heel veel plezier vanavond en vannachtšŸ„³.

TIPS VOOR WONINGZOEKER BIJ STIJGENDE RENTES

TIPS VOOR WONINGZOEKER BIJ STIJGENDE RENTES

De historisch lage hypotheekrente kruipt steeds sneller naar een iets minder historisch niveau. De rentes blijven laag, maar zijn de afgelopen tijd in snel tempo gestegen. Wat betekent dit voor u als woningzoeker?