INTERIEUR EN VERKOOPSTYLING

INTERIEUR EN VERKOOPSTYLING

Interieurstyling

Je wilt je woning (opnieuw) inrichten maar je weet niet goed hoe je een bepaalde sfeer kan creëren, welke kleuren te gebruiken en/of welke meubels het beste in de ruimte passen?

Door middel van het inventariseren van de wensen en stijl kan onze styliste Patricia een interieurplan uitwerken in 2D en/of 3D.

Verkoopstyling

De beste presentatie voor de woning

Als je je woning via Deerenberg & Van Leeuwen verkoopt, kan je ook gebruik maken van het advies van Patricia. Zij kan met een objectieve blik handige tips geven om je huis er optimaal uit te laten zien voor de foto's en tijdens de bezichtigingen. Dat kan met eigen meubels en spullen maar het is ook mogelijk om accessoires te lenen om de juiste sfeer te creëren. Is de woning leeg? Ook dan kan Patricia helpen met een tijdelijk inrichting en accessoires om de woning goed te presenteren.

 

Voordelen verkoopstyling

  • Snellere verkoop
  • Hogere verkoopopbrengst
  • Verbetering concurrentiepositie
  • Aantrekkelijker voor breed publiek
  • met objectieve blik optimale presentatie van de woning.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en verschillende pakketten t.b.v. interieur en verkoopstyling.

Gerelateerde Nieuwsberichten

Bouwschutting Baronie Haven

Bouwschutting Baronie Haven

Mooie bouwschutting geplaatst langs het project Baronie Haven fase 3.

Verplicht tonen energielabel bij verkoop per 1 januari 2022

Verplicht tonen energielabel bij verkoop per 1 januari 2022

Het is al enige tijd verplicht om bij verkoop van uw woning een energielabel te overhandigen aan de koper. Tot 1 januari 2022 is het verplicht om het label uiterlijk bij de overdracht van de woning bij de notaris aan de koper te overhandigen. Per 1 januari 2022 zijn de regels wat strenger. Bij de verkoop van de woning dient in alle reclame-uitingen het energielabel te worden getoond. Dit betekent dat u dit al in de verkooptekst van uw woning moet opnemen. Dus ook op Funda. Zorg dat u op tijd start met het aanvragen van het energielabel.

GRENS NHG STIJGT PER 1 JANUARI 2022

GRENS NHG STIJGT PER 1 JANUARI 2022

De huizenprijzen zitten nog steeds in de lift en daar lijkt nog geen eind aan te komen. Dit heeft gevolgen voor het afsluiten van een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Door het stijgen van de huizenprijzen worden steeds minder hypotheken met NHG afgesloten, omdat de huizenprijs de NHG-grens steeds vaker overschrijdt. Daarom besluit NHG de kostengrens per 1 januari 2022 te verhogen naar €355.000.