Junior makelaar gezocht!

Junior makelaar gezocht!

Wat kan je verwachten?

Binnen ons kantoor in Nieuwkoop opereer je in een klein team, met daarnaast dagelijks contact met ‘je collega’s’ van ons kantoor in Alphen. We werken als één kantoor. Telefonie, IT-systemen, etcetera zijn volledig geïntegreerd. Vanzelfsprekend wordt er vooral digitaal gewerkt.

 

Wat vragen we van je?

*Een commerciële, flexibele en nieuwsgierige instelling

*Bekend en betrokken met social media

*Studerend voor of een afgeronde opleiding als makelaar (ARMT)

*Bekend in Nieuwkoop en omliggende plaatsen

*Voor deze functie gaan we uit van een werkweek tussen de 30 en 40 uur (overleg mogelijk)

 

Wat ga je doen?

Je zal ingewerkt worden in ons CRM-systeem. De dagelijkse taken bestaan uit administratief werk op kantoor tot commercieel werk buiten het kantoor. Binnen kantoor zal je veel diverse werkzaamheden in het kleine team oplossen. Uiteraard ondersteund door de collega’s in Alphen.

 

Interesse? Mail je sollicitatiebrief naar pvleeuwen@deerenberg.nl

Gerelateerde Nieuwsberichten

Energiezuinigheid van een woning wordt nog belangrijker

Energiezuinigheid van een woning wordt nog belangrijker

Wonen in een energiezuinige woning kan zorgen voor een aanzienlijk lagere energierekening. Geldverstrekkers houden hier ook steeds vaker rekening mee bij het berekenen van de maximale hypotheek voor het kopen van een woning. Het verschil tussen een hypotheek voor een energiezuinige en een energieverslindende woning loopt in de tienduizenden euro’s. Mede door de piek in de energieprijzen in het najaar van 2022, letten kopers van woningen nu beter op het energielabel van woningen die in verkoop staan. Woningen met de slechtste energielabels (E, F en G) zijn hierdoor moeilijker verkoopbaar. Hier komt nog een schepje bovenop doordat u voor een woning met een goed energielabel meer hypotheek kunt krijgen dan voor een woning met een slecht energielabel.

Bovengrens NHG stijgt in 2024 verder

Bovengrens NHG stijgt in 2024 verder

De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is een Nederlandse overheidsregeling die bedoeld is om huizenkopers te ondersteunen en te beschermen bij het afsluiten van een hypotheek. NHG biedt financiële zekerheid aan zowel kopers als geldverstrekkers. Ieder jaar wordt bepaald tot welke woningwaarde consumenten gebruik kunnen maken van deze garantie. Voor 2024 is de NHG-grens vastgesteld op €435.000.

✨ Doe mee met onze Sinterklaas kleuractie!

✨ Doe mee met onze Sinterklaas kleuractie!

Op zaterdag 18 november verwelkomen we Sinterklaas weer in Nederland en dat willen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan, zeker niet voor de (klein)kinderen van onze gewaardeerde relaties!

Deerenberg & Van Leeuwen Makelaardij