Kom naar ons WoonCafé op vrijdagavond 29 september van 19:00 tot 21:00 in Alphen en Nieuwkoop!

Kom naar ons WoonCafé op vrijdagavond 29 september van 19:00 tot 21:00 in Alphen en Nieuwkoop!

Op deze avond staan experts voor je klaar, waaronder:

 • Energiecoaches van de Gemeente Nieuwkoop

U hoort, leest of ziet vele verhalen en tv-beelden over verduurzaming, energietransitie en aardgasvrij in 2050. Maar wat is nu op u en uw huis van toepassing, waar moet u beginnen, wat is een goede (eerste) investering, welke subsidies zijn er voor u? De energiecoach bespreekt met u uw mogelijkheden, uw wensen en geeft in een rapport aan u een overzicht van welke maatregelen, in welke volgorde u kunt gaan nemen. De energiecoach: gratis en onafhankelijk! Gebiedscoöperatie Nieuwkoop - Voor een duurzame toekomst (gcnieuwkoop.nl)

 • BLC Bouw

Bekend van TV.

Adviseert, denkt mee, heeft een showroom met PVC Vloeren & Sanitair en een groot netwerk (collega aannemers/bedrijven zoals vloerverwarming, dakkapellen etc...) Alles onder 1 dak. Tijdens de informatie avond kunnen wij vragen beantwoorden & advies geven over de mogelijkheden voor een toekomstige verbouwing. www.blcbouw.nl

 • Kroes en Partners Notarissen & Adviseurs

Bij de aankoop van een woning komt er erg veel op je/jullie af als koper(s). Zoveel … dat door de administratieve bomen het spreekwoordelijke bos bijna niet meer zichtbaar is. De notaris is niet alleen een noodzakelijk kwaad maar kan ook als boswachter fungeren. Kroes en Partners kan jullie als kopers helpen om niet alleen de overdracht te verzorgen maar jullie ook te ontzorgen op het gebied van familierecht. Want wist je dat bij het regelen van een overlijdensrisicoverzekering ingeval van ongehuwde kopers ook een samenlevingscontract hoort. Mocht je geen samenlevingscontract opstellen in dat geval dan kan de goedbedoelde verzekering precies het verkeerde effect hebben…Wij denken daarom graag met jullie mee! www.kroesenpartners.nl

 • Limes Netwerk Notarissen

"Bij Limes Notarissen is een notariële akte meer dan alleen een akte. Persoonlijk advies door naar u te luisteren staat op één, gevolgd door een sterke akte op maat.

Door onze persoonlijke touch, en mede dankzij ons netwerk kunnen wij u een juridische totaaloplossing leveren.

Gaat u voor het eerst een woning aankopen? Gaat u voor het eerst samenwonen, trouwen of een geregistreerd partnerschap aan? Gaat u binnenkort een bedrijf starten? Wilt u uw erfgenamen zo goed mogelijk verzorgd achterlaten en zo min mogelijk erfbelasting verschuldigd zijn? Of wilt u voorkomen dat bij wilsonbekwaamheid uw naasten in de problemen komen? Onze juristen geven u graag een optimaal advies voor uw persoonlijke situatie. Zoek ons op tijdens het Wooncafé van Deerenberg & Van Leeuwen in Alphen aan den Rijn!"

Notarissen die uw taal spreken | Limes Notarissen

 • Hypotheekadviseurs Freek Hypotheek

Freek zorgt voor je hypotheek, in iedere fase van je leven. Of je nu je eerste huis koopt, gaat samenwonen of juist scheiden. Ook als je jouw bestaande hypotheek aan wilt passen. Freek doet er alles aan om voor jou de beste oplossing te vinden. En we regelen natuurlijk ook alle verzekeringen die erbij horen. Anders dan de gemiddelde hypotheekadviseur houdt Freek de hele looptijd van je hypotheek actief contact met je. Zodat jouw hypotheek mee verandert met jouw leven, jouw inkomen en jouw wensen. Ken jij Freek al? Leuk om kennis te maken!

 • Wouter Sjerp van VOEP Hypotheken & Verzekeringen

Als wij het niet kunnen regelen dan kan het niet!
Van Os en Partners is een onafhankelijk intermediair en werkt samen met alle geldgevers in Nederland. Als je gebruik wilt maken van onze dienstverlening hebben we eerst een verkennend gesprek waarin al jouw wensen en behoeften in kaart worden gebracht. Zo komen wij samen met jou tot de beste oplossing en weet je precies waar je aan toe bent.
Kom jij ook op 29 september bij ons langs tijdens het Wooncafé om kennis te maken? Home - VOEP

 • Adviseurs van Cool Air

Bent u op zoek naar duurzame oplossingen om uw nieuwe woning te koelen en verwarmen?
Wij informeren u tijdens het Wooncafé vrijblijvend over de mogelijkheden.
Denk bijvoorbeeld aan airconditioning en/of warmtepompen in combinatie met zonnepanelen.
Daarmee realiseert u minder CO2-uitstoot en bespaart u op uw energierekening. 
Cool-Air is een kleinschalig familiebedrijf, gevestigd in Bodegraven, met ruim 25 jaar kennis en ervaring in luchtbehandeling. Zie www.cool-air.nl

 • Hovenier Vos

VOS hoveniers is een creatief en vakbekwaam hoveniersbedrijf gevestigd te Noorden. Richard Vos werkt samen met zoon Christian in het bedrijf. Al ruim 7 jaar hebben zij ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Samen vormen ze het hoveniers duo die traditionele waarden en kennis toepassen, gecombineerd met innoverende ideeën en een vooruitstrevende aanpak. Vos Hoveniers - Hoveniers met passie voor het vak!

 • Huigen Wonen

Huigen Wonen is dé specialist op het gebied van woningtextiel. Het familiebedrijf viert dit jaar haar 30 jarig jubileum. Wij bieden een ruim assortiment aan van vloer, raam, wandbekleding tot buitenzonwering. Het ultieme thuis gevoel, dat gunnen wij iedereen! Wij helpen je graag bij het waarmaken van je woondromen. Een persoonlijk huis vraagt om een persoonlijke aanpak. Daarom is een deskundig, persoonlijk advies en het juiste vakmanschap bij ons vanzelfsprekend. Huigen Wonen - Woonwinkel Alphen aan den Rijn, Ter Aar, Nieuwkoop

Kom je ook naar het Wooncafé op 29 September? Dan laten we graag de mogelijkheden zien en kan je alvast een voorproefje nemen hoe leuk het is om je woning geheel naar eigen smaak in te richten.

 • Wkstyling

Je wilt je huis graag (opnieuw) inrichten, maar je weet niet goed welke meubels het beste in de ruimte passen en/of welke kleuren te gebruiken? Kom je er zelf niet uit? Neem de plattegrond van je huis mee naar het WoonCafé en vraag advies aan Patricia. www.wkstyling.nl

 • Makelaars Deerenberg & Van Leeuwen Makelaars

Voor al uw woonvragen kunt u uiteraard terecht bij één van onze makelaars die op onze kantoren in Alphen en Nieuwkoop aanwezig zijn. We kunnen u adviseren over maatregelen om uw woning te verduurzamen. Wat voor impact hebben diverse maatregelen, verbouwingen op de verkoopbaarheid en verkoopprijs van uw woning. Daarnaast kunt u ook met ons overleggen over de woningen die u gaat bekijken op de NVM Open Huizendag. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen als aankoopmakelaar? Of heeft u andere vragen die u ons wilt stellen? U bent van harte welkom op één van onze kantoren. Home | Deerenberg en Van Leeuwen Makelaars

Parkeertips

Voor kantoor Nieuwkoop is parkeren aan de Achterweg het handigst. Ons kantoor is vanaf deze parkeerplaats maar een klein stukje lopen.

Voor kantoor Alphen kunt u parkeren achter ons kantoor of in de Castellumgarage. De eerste 1,5 uur is het gratis parkeren.

Gaat u op de duurzame tour? Er is uiteraard voldoende plek om uw fiets te stallen.

 

Gerelateerde Nieuwsberichten

Start verkoop nieuwbouwproject Ada van Holland Hofje Hazerswoude-Dorp

Start verkoop nieuwbouwproject Ada van Holland Hofje Hazerswoude-Dorp

Op zaterdag 11 mei tussen 12.00 en 14.00 uur start de verkoop van nieuwbouwproject Ada van Holland Hofje in Hazerswoude-Dorp. 

De bijeenkomst vindt plaats op ons kantoor aan het Raoul Wallenbergplein 21 in Alphen aan den Rijn.

Zo verhuist u zware meubels zo veilig en efficiënt mogelijk

Zo verhuist u zware meubels zo veilig en efficiënt mogelijk

Verhuizen is vaak een uitdagende onderneming, vooral wanneer het aankomt op het tillen en verplaatsen van zware meubels. Of u nu naar een nieuwe woning gaat of uw interieur opnieuw inricht, het manoeuvreren met grote meubelstukken kan een behoorlijke klus zijn. Hier zijn enkele handige tips om deze taak soepeler te laten verlopen

Mag u uw kind geld schenken voor het kopen van een woning?

Mag u uw kind geld schenken voor het kopen van een woning?

Geld schenken aan uw kinderen om te investeren in een woning mag, maar de regels zijn minder aantrekkelijk geworden. Tot twee jaar geleden was er nog de zogenaamde jubelton. Deze is vorig jaar afgebouwd en is nu volledig verdwenen. Wat mag u nog schenken aan uw kinderen?

Deerenberg & Van Leeuwen Makelaardij