Nieuwe collega

Nieuwe collega

De liefde voor het makelaarsvak is bij Helga ruim 40 jaar geleden in Zoetermeer ontstaan. Na 8 jaar heeft zij de overstap naar Alphen a/d Rijn gemaakt.

Kort na het afronden van de makelaarsopleiding volgde in 2001 de beëdiging tot makelaar o.g. door de Rechtbank in Den Haag.

Helga heeft al ruim 32 jaar met veel plezier in Alphen a/d Rijn en omgeving veel woningen verkocht, getaxeerd en aangekocht.

Wij zijn dan ook blij met zo’n ervaren en enthousiaste makelaar in ons team.

In haar vrije tijd wandelt ze veel met haar hond in de natuur en in de zomer is ze graag met de boot op het water in en rondom Alphen a/d Rijn.

Wanneer je op zoek bent naar een enthousiaste makelaar met een persoonlijke en betrokken werkwijze en veel lokale marktkennis hebben we met Helga een goede makelaar in huis!

Gerelateerde Nieuwsberichten

1 April a.s. Info Markt Wonen & Landelijke Open Huizen Dag NVM

1 April a.s. Info Markt Wonen & Landelijke Open Huizen Dag NVM

Op deze dag kunt u tussen 11.00 - 15.00 uur diverse woningen, zonder afspraak, bezichtigen. Alle deelnemende woningen kunt u een week voor de Open Huizen Dag terugvinden op onze site en op funda.

Tevens bent u op 1 april a.s. van 11:00 tot 15:00 uur van harte welkom op onze kantoren in Alphen en Nieuwkoop voor de Info Markt Wonen.

 

DEERENBERG & VAN LEEUWEN BEANTWOORDT DE VRAAG VAN DE MAAND

DEERENBERG & VAN LEEUWEN BEANTWOORDT DE VRAAG VAN DE MAAND

Drie dagen bedenktijd voor de koper, wat houdt dat eigenlijk in?

DE KERSTTAFEL DEKKEN: ZO DOET U DAT

DE KERSTTAFEL DEKKEN: ZO DOET U DAT

Langzaam bereiden we ons voor op het kerstdiner. Het menu wordt zorgvuldig uitgekozen, de wijnglazen worden geteld, het servies ‘voor de speciale gelegenheden’ wordt van zolder gehaald en het zilveren bestek gepoetst. Maar hoe dekt u eigenlijk de perfecte kersttafel?

+
woning waarde weken