Nieuwe collega

Nieuwe collega

De liefde voor het makelaarsvak is bij Helga ruim 40 jaar geleden in Zoetermeer ontstaan. Na 8 jaar heeft zij de overstap naar Alphen a/d Rijn gemaakt.

Kort na het afronden van de makelaarsopleiding volgde in 2001 de beëdiging tot makelaar o.g. door de Rechtbank in Den Haag.

Helga heeft al ruim 32 jaar met veel plezier in Alphen a/d Rijn en omgeving veel woningen verkocht, getaxeerd en aangekocht.

Wij zijn dan ook blij met zo’n ervaren en enthousiaste makelaar in ons team.

In haar vrije tijd wandelt ze veel met haar hond in de natuur en in de zomer is ze graag met de boot op het water in en rondom Alphen a/d Rijn.

Wanneer je op zoek bent naar een enthousiaste makelaar met een persoonlijke en betrokken werkwijze en veel lokale marktkennis hebben we met Helga een goede makelaar in huis!

Gerelateerde Nieuwsberichten

Start verkoop nieuwbouwproject Ada van Holland Hofje Hazerswoude-Dorp

Start verkoop nieuwbouwproject Ada van Holland Hofje Hazerswoude-Dorp

Op zaterdag 11 mei tussen 12.00 en 14.00 uur start de verkoop van nieuwbouwproject Ada van Holland Hofje in Hazerswoude-Dorp. 

De bijeenkomst vindt plaats op ons kantoor aan het Raoul Wallenbergplein 21 in Alphen aan den Rijn.

Zo verhuist u zware meubels zo veilig en efficiƫnt mogelijk

Zo verhuist u zware meubels zo veilig en efficiƫnt mogelijk

Verhuizen is vaak een uitdagende onderneming, vooral wanneer het aankomt op het tillen en verplaatsen van zware meubels. Of u nu naar een nieuwe woning gaat of uw interieur opnieuw inricht, het manoeuvreren met grote meubelstukken kan een behoorlijke klus zijn. Hier zijn enkele handige tips om deze taak soepeler te laten verlopen

Mag u uw kind geld schenken voor het kopen van een woning?

Mag u uw kind geld schenken voor het kopen van een woning?

Geld schenken aan uw kinderen om te investeren in een woning mag, maar de regels zijn minder aantrekkelijk geworden. Tot twee jaar geleden was er nog de zogenaamde jubelton. Deze is vorig jaar afgebouwd en is nu volledig verdwenen. Wat mag u nog schenken aan uw kinderen?

Deerenberg & Van Leeuwen Makelaardij