Verkoopactie Woonforte

Verkoopactie Woonforte

Huurders van Woonforte kunnen een woning kopen met 5% korting. Huurders, die nu wonen in een huurwoning op de verkooplijst van Woonforte, kunnen hun eigen woning kopen met korting. Voor 2021 is deze korting vastgesteld op 5%. Huurders die geïnteresseerd zijn in het kopen van een andere huurwoning hoeven niet tegen elkaar op te bieden. Als er meerdere kandidaten zijn, dan geldt de volgende volgorde van toewijzing:

1. Huurder die een huurwoning leeg achterlaat uit een verkoopcomplex.
2. Huurder die een eengezinshuurwoning van Woonforte leeg achterlaat.
3. Huurder die een huurappartement van Woonforte leeg achterlaat.

Er komen ook huurwoningen vrij die niet gekocht worden door huurders van Woonforte. Als je interesse hebt in zo’n woning: meld je dan bij ons aan als zoeker voor een dergelijke woning. Dat kan via ons inschrijfformulier

Gerelateerde Nieuwsberichten

1 April a.s. Info Markt Wonen & Landelijke Open Huizen Dag NVM

1 April a.s. Info Markt Wonen & Landelijke Open Huizen Dag NVM

Op deze dag kunt u tussen 11.00 - 15.00 uur diverse woningen, zonder afspraak, bezichtigen. Alle deelnemende woningen kunt u een week voor de Open Huizen Dag terugvinden op onze site en op funda.

Tevens bent u op 1 april a.s. van 11:00 tot 15:00 uur van harte welkom op onze kantoren in Alphen en Nieuwkoop voor de Info Markt Wonen.

 

DEERENBERG & VAN LEEUWEN BEANTWOORDT DE VRAAG VAN DE MAAND

DEERENBERG & VAN LEEUWEN BEANTWOORDT DE VRAAG VAN DE MAAND

Drie dagen bedenktijd voor de koper, wat houdt dat eigenlijk in?

DE KERSTTAFEL DEKKEN: ZO DOET U DAT

DE KERSTTAFEL DEKKEN: ZO DOET U DAT

Langzaam bereiden we ons voor op het kerstdiner. Het menu wordt zorgvuldig uitgekozen, de wijnglazen worden geteld, het servies ‘voor de speciale gelegenheden’ wordt van zolder gehaald en het zilveren bestek gepoetst. Maar hoe dekt u eigenlijk de perfecte kersttafel?

Deerenberg & Van Leeuwen Makelaardij