Verkoopactie Woonforte

Verkoopactie Woonforte

Huurders van Woonforte kunnen een woning kopen met 5% korting. Huurders, die nu wonen in een huurwoning op de verkooplijst van Woonforte, kunnen hun eigen woning kopen met korting. Voor 2021 is deze korting vastgesteld op 5%. Huurders die geïnteresseerd zijn in het kopen van een andere huurwoning hoeven niet tegen elkaar op te bieden. Als er meerdere kandidaten zijn, dan geldt de volgende volgorde van toewijzing:

1. Huurder die een huurwoning leeg achterlaat uit een verkoopcomplex.
2. Huurder die een eengezinshuurwoning van Woonforte leeg achterlaat.
3. Huurder die een huurappartement van Woonforte leeg achterlaat.

Er komen ook huurwoningen vrij die niet gekocht worden door huurders van Woonforte. Als je interesse hebt in zo’n woning: meld je dan bij ons aan als zoeker voor een dergelijke woning. Dat kan via ons inschrijfformulier

Gerelateerde Nieuwsberichten

NVM Open Huizen Dag 1 oktober

NVM Open Huizen Dag 1 oktober

De NVM Open Huizen Dag op 1 oktober 2022 is van 11.00 tot 15.00 uur. Je kunt vrijblijvend zonder afspraak de deelnemende huizen bekijken.

Winnaars huttenbouw Interieurdesign wedstrijd

Winnaars huttenbouw Interieurdesign wedstrijd

Wat hebben we een super mooie hutten gezien vandaag. En wat was het moeilijk kiezen. Heel veel kinderen hebben echt onwijs hun best gedaan om de hut te stylen. De winnaars van de 1e prijs zijn Roos, Rowena, Lieske en Maylanie. Geniet van jullie pannekoek bij de Pannekoe. De winnaars op de 2e en 3e plaats kunnen een heerlijk ijsje bij Ijssalon Sebastiaan halen.
Nogmaals gefeliciteerd en heel veel plezier vanavond en vannachtšŸ„³.