Verkoopactie Woonforte

Verkoopactie Woonforte

Huurders van Woonforte kunnen een woning kopen met 5% korting. Huurders, die nu wonen in een huurwoning op de verkooplijst van Woonforte, kunnen hun eigen woning kopen met korting. Voor 2021 is deze korting vastgesteld op 5%. Huurders die geïnteresseerd zijn in het kopen van een andere huurwoning hoeven niet tegen elkaar op te bieden. Als er meerdere kandidaten zijn, dan geldt de volgende volgorde van toewijzing:

1. Huurder die een huurwoning leeg achterlaat uit een verkoopcomplex.
2. Huurder die een eengezinshuurwoning van Woonforte leeg achterlaat.
3. Huurder die een huurappartement van Woonforte leeg achterlaat.

Er komen ook huurwoningen vrij die niet gekocht worden door huurders van Woonforte. Als je interesse hebt in zo’n woning: meld je dan bij ons aan als zoeker voor een dergelijke woning. Dat kan via ons inschrijfformulier

Gerelateerde Nieuwsberichten

Start verkoop nieuwbouwproject Ada van Holland Hofje Hazerswoude-Dorp

Start verkoop nieuwbouwproject Ada van Holland Hofje Hazerswoude-Dorp

Op zaterdag 11 mei tussen 12.00 en 14.00 uur start de verkoop van nieuwbouwproject Ada van Holland Hofje in Hazerswoude-Dorp. 

De bijeenkomst vindt plaats op ons kantoor aan het Raoul Wallenbergplein 21 in Alphen aan den Rijn.

Zo verhuist u zware meubels zo veilig en efficiƫnt mogelijk

Zo verhuist u zware meubels zo veilig en efficiƫnt mogelijk

Verhuizen is vaak een uitdagende onderneming, vooral wanneer het aankomt op het tillen en verplaatsen van zware meubels. Of u nu naar een nieuwe woning gaat of uw interieur opnieuw inricht, het manoeuvreren met grote meubelstukken kan een behoorlijke klus zijn. Hier zijn enkele handige tips om deze taak soepeler te laten verlopen

Mag u uw kind geld schenken voor het kopen van een woning?

Mag u uw kind geld schenken voor het kopen van een woning?

Geld schenken aan uw kinderen om te investeren in een woning mag, maar de regels zijn minder aantrekkelijk geworden. Tot twee jaar geleden was er nog de zogenaamde jubelton. Deze is vorig jaar afgebouwd en is nu volledig verdwenen. Wat mag u nog schenken aan uw kinderen?

Deerenberg & Van Leeuwen Makelaardij