VOORTGANG VERKOOP HAVENSUITES EN HAVENKWARTIER

VOORTGANG VERKOOP HAVENSUITES EN HAVENKWARTIER

De Havensuites

Mondain wonen aan de Rijnhaven. De appartementen en penthouses in de Havensuites beschikken allemaal over een frontligging aan de Rijnhaven. Met oppervlakten van 78 tot 141 m2 van de drie- en vierkamerappartementen is er een ruime keuze voor iedereen. De prijzen van de appartementen variëren vanaf € 362.500 voor een driekamerappartement tot € 660.000 voor de grootste vierkamerappartementen met twee badkamers op de zesde t/m de negende verdieping. De twee penthouses op de bovenste woonlaag van de Havensuites met een oppervlakte van ruim 180 m2 zijn werkelijk uniek met buitenruimtes tot 86 m2! De prijs van een penthouse is vanaf € 925.000.

Het Havenkwartier

Wonen en werken in een unieke omgeving!

De twaalf woningen van het Havenkwartier bieden alle ruimte om wonen en werken te combineren in een dynamische omgeving. Op de begane grond vindt u een werkruimte met een brede invulling. Type Commandeur in de corridor naar de Rijnhaven heeft één woonverdieping, type Luitenant-Admiraal aan de Prinses Margrietlaan heeft zelfs twee woonverdiepingen met o.a. drie slaapkamers. Beide typen hebben de beschikking over een heerlijk terras aan de fraaie daktuin en een parkeerplaats in de parkeergarage. De prijzen variëren van € 325.000 voor het type Commandeur en € 425.000 voor de vijfkamerwoning Luitenant-Admiraal

Baronie Haven

Gerelateerde Nieuwsberichten

Winnaars huttenbouw Interieurdesign wedstrijd

Winnaars huttenbouw Interieurdesign wedstrijd

Wat hebben we een super mooie hutten gezien vandaag. En wat was het moeilijk kiezen. Heel veel kinderen hebben echt onwijs hun best gedaan om de hut te stylen. De winnaars van de 1e prijs zijn Roos, Rowena, Lieske en Maylanie. Geniet van jullie pannekoek bij de Pannekoe. De winnaars op de 2e en 3e plaats kunnen een heerlijk ijsje bij Ijssalon Sebastiaan halen.
Nogmaals gefeliciteerd en heel veel plezier vanavond en vannachtšŸ„³.

TIPS VOOR WONINGZOEKER BIJ STIJGENDE RENTES

TIPS VOOR WONINGZOEKER BIJ STIJGENDE RENTES

De historisch lage hypotheekrente kruipt steeds sneller naar een iets minder historisch niveau. De rentes blijven laag, maar zijn de afgelopen tijd in snel tempo gestegen. Wat betekent dit voor u als woningzoeker?