VOORTGANG VERKOOP HAVENSUITES EN HAVENKWARTIER

VOORTGANG VERKOOP HAVENSUITES EN HAVENKWARTIER

De Havensuites

Mondain wonen aan de Rijnhaven. De appartementen en penthouses in de Havensuites beschikken allemaal over een frontligging aan de Rijnhaven. Met oppervlakten van 78 tot 141 m2 van de drie- en vierkamerappartementen is er een ruime keuze voor iedereen. De prijzen van de appartementen variëren vanaf € 362.500 voor een driekamerappartement tot € 660.000 voor de grootste vierkamerappartementen met twee badkamers op de zesde t/m de negende verdieping. De twee penthouses op de bovenste woonlaag van de Havensuites met een oppervlakte van ruim 180 m2 zijn werkelijk uniek met buitenruimtes tot 86 m2! De prijs van een penthouse is vanaf € 925.000.

Het Havenkwartier

Wonen en werken in een unieke omgeving!

De twaalf woningen van het Havenkwartier bieden alle ruimte om wonen en werken te combineren in een dynamische omgeving. Op de begane grond vindt u een werkruimte met een brede invulling. Type Commandeur in de corridor naar de Rijnhaven heeft één woonverdieping, type Luitenant-Admiraal aan de Prinses Margrietlaan heeft zelfs twee woonverdiepingen met o.a. drie slaapkamers. Beide typen hebben de beschikking over een heerlijk terras aan de fraaie daktuin en een parkeerplaats in de parkeergarage. De prijzen variëren van € 325.000 voor het type Commandeur en € 425.000 voor de vijfkamerwoning Luitenant-Admiraal

Baronie Haven

Gerelateerde Nieuwsberichten

Zo verhuist u zware meubels zo veilig en efficiënt mogelijk

Zo verhuist u zware meubels zo veilig en efficiënt mogelijk

Verhuizen is vaak een uitdagende onderneming, vooral wanneer het aankomt op het tillen en verplaatsen van zware meubels. Of u nu naar een nieuwe woning gaat of uw interieur opnieuw inricht, het manoeuvreren met grote meubelstukken kan een behoorlijke klus zijn. Hier zijn enkele handige tips om deze taak soepeler te laten verlopen

Mag u uw kind geld schenken voor het kopen van een woning?

Mag u uw kind geld schenken voor het kopen van een woning?

Geld schenken aan uw kinderen om te investeren in een woning mag, maar de regels zijn minder aantrekkelijk geworden. Tot twee jaar geleden was er nog de zogenaamde jubelton. Deze is vorig jaar afgebouwd en is nu volledig verdwenen. Wat mag u nog schenken aan uw kinderen?

Kom naar ons WoonCafé op vrijdagavond 5 april van 19:00 tot 21:00 in Alphen aan den Rijn.

Kom naar ons WoonCafé op vrijdagavond 5 april van 19:00 tot 21:00 in Alphen aan den Rijn.

Tijdens het Wooncafé, dat plaatsvindt tussen 19:00 en 21:00 uur, kun je genieten van een drankje terwijl je in gesprek gaat met onze specialisten. 

 

Deerenberg & Van Leeuwen Makelaardij