VOORTGANG VERKOOP HAVENSUITES EN HAVENKWARTIER

VOORTGANG VERKOOP HAVENSUITES EN HAVENKWARTIER

De Havensuites

Mondain wonen aan de Rijnhaven. De appartementen en penthouses in de Havensuites beschikken allemaal over een frontligging aan de Rijnhaven. Met oppervlakten van 78 tot 141 m2 van de drie- en vierkamerappartementen is er een ruime keuze voor iedereen. De prijzen van de appartementen variëren vanaf € 362.500 voor een driekamerappartement tot € 660.000 voor de grootste vierkamerappartementen met twee badkamers op de zesde t/m de negende verdieping. De twee penthouses op de bovenste woonlaag van de Havensuites met een oppervlakte van ruim 180 m2 zijn werkelijk uniek met buitenruimtes tot 86 m2! De prijs van een penthouse is vanaf € 925.000.

Het Havenkwartier

Wonen en werken in een unieke omgeving!

De twaalf woningen van het Havenkwartier bieden alle ruimte om wonen en werken te combineren in een dynamische omgeving. Op de begane grond vindt u een werkruimte met een brede invulling. Type Commandeur in de corridor naar de Rijnhaven heeft één woonverdieping, type Luitenant-Admiraal aan de Prinses Margrietlaan heeft zelfs twee woonverdiepingen met o.a. drie slaapkamers. Beide typen hebben de beschikking over een heerlijk terras aan de fraaie daktuin en een parkeerplaats in de parkeergarage. De prijzen variëren van € 325.000 voor het type Commandeur en € 425.000 voor de vijfkamerwoning Luitenant-Admiraal

Baronie Haven

Gerelateerde Nieuwsberichten

1 April a.s. Info Markt Wonen & Landelijke Open Huizen Dag NVM

1 April a.s. Info Markt Wonen & Landelijke Open Huizen Dag NVM

Op deze dag kunt u tussen 11.00 - 15.00 uur diverse woningen, zonder afspraak, bezichtigen. Alle deelnemende woningen kunt u een week voor de Open Huizen Dag terugvinden op onze site en op funda.

Tevens bent u op 1 april a.s. van 11:00 tot 15:00 uur van harte welkom op onze kantoren in Alphen en Nieuwkoop voor de Info Markt Wonen.

 

DEERENBERG & VAN LEEUWEN BEANTWOORDT DE VRAAG VAN DE MAAND

DEERENBERG & VAN LEEUWEN BEANTWOORDT DE VRAAG VAN DE MAAND

Drie dagen bedenktijd voor de koper, wat houdt dat eigenlijk in?

DE KERSTTAFEL DEKKEN: ZO DOET U DAT

DE KERSTTAFEL DEKKEN: ZO DOET U DAT

Langzaam bereiden we ons voor op het kerstdiner. Het menu wordt zorgvuldig uitgekozen, de wijnglazen worden geteld, het servies ‘voor de speciale gelegenheden’ wordt van zolder gehaald en het zilveren bestek gepoetst. Maar hoe dekt u eigenlijk de perfecte kersttafel?

Deerenberg & Van Leeuwen Makelaardij