VOORTGANG VERKOOP HAVENSUITES EN HAVENKWARTIER

VOORTGANG VERKOOP HAVENSUITES EN HAVENKWARTIER

De Havensuites

Mondain wonen aan de Rijnhaven. De appartementen en penthouses in de Havensuites beschikken allemaal over een frontligging aan de Rijnhaven. Met oppervlakten van 78 tot 141 m2 van de drie- en vierkamerappartementen is er een ruime keuze voor iedereen. De prijzen van de appartementen variëren vanaf € 362.500 voor een driekamerappartement tot € 660.000 voor de grootste vierkamerappartementen met twee badkamers op de zesde t/m de negende verdieping. De twee penthouses op de bovenste woonlaag van de Havensuites met een oppervlakte van ruim 180 m2 zijn werkelijk uniek met buitenruimtes tot 86 m2! De prijs van een penthouse is vanaf € 925.000.

Het Havenkwartier

Wonen en werken in een unieke omgeving!

De twaalf woningen van het Havenkwartier bieden alle ruimte om wonen en werken te combineren in een dynamische omgeving. Op de begane grond vindt u een werkruimte met een brede invulling. Type Commandeur in de corridor naar de Rijnhaven heeft één woonverdieping, type Luitenant-Admiraal aan de Prinses Margrietlaan heeft zelfs twee woonverdiepingen met o.a. drie slaapkamers. Beide typen hebben de beschikking over een heerlijk terras aan de fraaie daktuin en een parkeerplaats in de parkeergarage. De prijzen variëren van € 325.000 voor het type Commandeur en € 425.000 voor de vijfkamerwoning Luitenant-Admiraal

Baronie Haven

Gerelateerde Nieuwsberichten

Bouwschutting Baronie Haven

Bouwschutting Baronie Haven

Mooie bouwschutting geplaatst langs het project Baronie Haven fase 3.

Verplicht tonen energielabel bij verkoop per 1 januari 2022

Verplicht tonen energielabel bij verkoop per 1 januari 2022

Het is al enige tijd verplicht om bij verkoop van uw woning een energielabel te overhandigen aan de koper. Tot 1 januari 2022 is het verplicht om het label uiterlijk bij de overdracht van de woning bij de notaris aan de koper te overhandigen. Per 1 januari 2022 zijn de regels wat strenger. Bij de verkoop van de woning dient in alle reclame-uitingen het energielabel te worden getoond. Dit betekent dat u dit al in de verkooptekst van uw woning moet opnemen. Dus ook op Funda. Zorg dat u op tijd start met het aanvragen van het energielabel.

GRENS NHG STIJGT PER 1 JANUARI 2022

GRENS NHG STIJGT PER 1 JANUARI 2022

De huizenprijzen zitten nog steeds in de lift en daar lijkt nog geen eind aan te komen. Dit heeft gevolgen voor het afsluiten van een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Door het stijgen van de huizenprijzen worden steeds minder hypotheken met NHG afgesloten, omdat de huizenprijs de NHG-grens steeds vaker overschrijdt. Daarom besluit NHG de kostengrens per 1 januari 2022 te verhogen naar €355.000.